Έπιασε τη σύζυγο του να τον απατά χάρη στο Find My Friends!

Τη νέα εφαρμογή Find My Friends αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένας καχύποπτος άντρας όχι για να βρει την τοποθεσία των φίλων του αλλά της ...άπιστης συζύγου του!

Ο άγνωστης ταυτότητας άντρας διατηρούσε για αρκετό καιρό υποψίες ότι η σύζυγος του κανόνιζε ύποπτες συναντήσεις με άγνωστο άντρα στην πόλη. Έτσι, θέλοντας να τις επιβεβαιώσει, αγόρασε το ολοκαίνουριο iPhone 4S για τη σύζυγο του, όχι όμως με τις πιο αγνές προθέσεις. Μάλιστα, πριν της το δώσει και χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, εγκατέστησε στο κινητό την εφαρμογή Find My Friends.

Όταν η σύζυγός του του είπε ότι θα πήγαινε στο σπίτι μιας φίλης της σε ένα χωριό ανατολικά, αποφάσισε ότι ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να την τσεκάρει. Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα προκειμένου να είναι σίγουρος  της έστειλε γραπτό μήνυμα ρωτώντας τη για ακόμα μία φορά που ήταν.

Το αποτέλεσμα; H υποτιθέμενη τοποθεσία της δεν έδειχνε να συμπίπτει με αυτό που έβλεπε ο εξαγριωμένος σύζυγος στο χάρτη. Όπως αναφέρει ο απατημένος σύζυγος, οι διαφορές τους θα λυθούν στο δικαστήριο...

Να λοιπόν και μια ακόμη χρήση της εφαρμογής που ίσως οι σχεδιαστές της δεν είχαν καν σκεφτεί, ενώ σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια περιστατικά. Ποιος ξέρει ίσως η εφαρμογή τελικά μετονομαστεί σε ...Find My Cheating Wife!

[πηγή macrumors]
Loading