Firefox Flicks: βίντεο διαγωνισμός από την Mozilla με πλούσια δώρα

firefox flicks

Εδώ και λίγες μέρες η Mozilla έχει ανακοινώσει την έναρξη ενός νέου διαγωνισμού βίντεο με τον τίτλο Firefox Flicks. Στον διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας από μας με σκοπό την υποβολή βίντεο σχετικά με το θέμα της online πειρατείας και της ασφάλειας.

Τα βίντεο που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα κρίνονται από μια επιτροπή γνωστών και αξιοσέβαστων σκηνοθετών του Hollywood, όπως ο Edward Norton, γνωστός για το ρόλο του στα Primal Fear, Fight Club και Incredible Hulk και Couper Samuelson, παραγωγό του Destination Wedding μεταξύ άλλων.

Οι νικητές του Firefox Flicks θα κερδίσουν τα εξής βραβεία:

  • Grand Prize Winners: Οι πρώτοι νικητές (ένας από Αμερική, Καναδά, Λατινική Αμερική και Ευρώπη) θα λάβουν έκαστος από 10,000 δολάρια.
  • Category Winners: Σε κάθε περιοχή θα επιλεγεί ένας νικητής για κάθε μία από τις κατηγορίες:Best 30 second spot, Best Animation, Best Public Service Announcement, Best Use of New Open Technology. Κάθε ένας από τους νικητές θα λάβει από 5,000 δολάρια.
  • Category Runners Up: Οι δεύτεροι που θα επιλεγούν για κάθε κατηγορία και για κάθε περιοχή θα λάβουν από 1,000 δολάρια.

Επίσης, οι πρώτοι χίλιοι συμμετέχοντες θα λάβουν από ένα πακέτο περιορισμένης έκδοσης που θα περιλαμβάνει συλλεκτικά μπλουζάκια, stickers, στιλό, τετράδια κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Firefox Flicks. Οι συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 1 Μαΐου 2012.

Loading