Διαγωνισμός Football Manager 2015: Κερδίστε 5 αντίτυπα της νέας έκδοσης που κυκλοφόρησε σήμερα! [Winners]

FM2015Homepage

Οι φανατικοί φίλοι του Football Manager θα χαρείτε να μάθετε ότι σήμερα κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του παιχνιδιού με πολλές νέες λειτουργίες και βελτιώσεις, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ σε περιγραφή του δημιουργού Miles Jacobson, ενώ 5 τυχεροί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δωρεάν το παιχνίδι συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μας!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας, αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.

Κάθε βήμα σας δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είστε εσείς ο νικητής ενός εκ των 5 Football Manager 2015!

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στις 23:00. Oι νικητές κληρώνονται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ενημερωθούν την επόμενη ημέρα για την αποστολή του δώρου τους.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Update: Οι 5 νικητές όπως κληρώθηκαν αυτόματα από την εφαρμογή είναι οι Kostas Evangel., George Gian., Nikos Gatos, Chris Giokotos και Δημήτρης Γιαβρόγλου. Σε περίπτωση που κάποιος/οι από τους νικητές αποποιηθούν του δώρου τους ή δεν απαντήσουν στην ειδοποίηση που τους απεστάλη μέχρι τις 30/11/2014, τότε θα επαναληφθεί κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Loading