Freedom Induction Cooktop, μια μοναδική ηλεκτρική κουζίνα [CES 2012]

Μία νέα επαναστατική ηλεκτρική κουζίνα (ή καλύτερα εστία κουζίνας) παρουσίασε η εταιρεία Thermador στη CES 2012 με εμφάνιση που παραπέμπει περισσότερο σε touchscreen συσκευή.

Η κουζίνα ακούει στο όνομα Freedom Induction Cooktop και προσφέρει αυτό ακριβώς που υπόσχεται το όνομά της: ελευθερία. Βλέπετε, αντί για ξεχωριστές εστίες όπως όλες οι παραδοσιακές κουζίνες, η Freedom Induction Cooktop διαθέτει μία μεγάλη ενιαία επιφάνεια που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε όσα σκεύη θέλετε και όπου θέλετε!

Επιπλέον, η νέα κουζίνα είναι εξοπλισμένη με μία touchscreen οθόνη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας, ενώ χάρη στην επαγωγική τεχνολογία της, εντοπίζει κάθε φορά την τοποθεσία των σκευών σας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της συσκευής:

H Freedom Induction Cooktop προσφέρει όλα τα οφέλη της επαγωγικής τεχνολογίας: άμεσο και ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας, ασφαλέστερο μαγείρεμα (αφού κατά το άγγιγμα της επιφάνειας δεν καίει) και εύκολο καθάρισμα. Παράλληλα, η νέα κουζίνα σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τα μαγειρικά σας σκεύη όπως σας βολεύει και να χρησιμοποιήσετε ακόμα και τα πιο περίεργα από αυτά (τετραγωνισμένα, οβάλ, κ.ο.κ.)

Η Freedom Induction Cooktop αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο στην τιμή των $4.950 (περίπου €3.900)!

[πηγή gizmag]
Loading