Game of Thrones Ascent, νέο παιχνίδι αποκλειστικά για το Facebook

Game of Thrones Ascent

Σίγουρα οι περισσότεροι έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στο τέλος της φετινής σεζόν για το Game of Thrones ή έστω περιμένουμε το RPG που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012, αλλά η εκμετάλλευση των βιβλίων του George R.R. Martin δε σταματά εδώ, καθώς η Disruptor Beam ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το παιχνίδι Game of Thrones Ascent για το Facebook, όπου οι παίκτες θα διαχειρίζονται τους ευγενείς που επιθυμούν να ανέλθουν στην εξουσία.

Σύμφωνα με δήλωση του CEO της εταιρίας, Jon Radoff, στην ιστοσελίδα GamesBeat:

"Όλοι εμείς στην Disruptor Beam είμαστε φανατικοί οπαδοί της σειράς Game of Thrones, αρκετό καιρό προτού ξεκινήσουμε τη δημιουργία του παιχνιδιού, επομένως, αναγνωρίζουμε ότι οι υπόλοιποι φίλοι της σειράς περιμένουν διαμάχες και ίντριγκες μεταξύ των χαρακτήρων στο νέο μας παιχνίδι. Στο Game of Thrones Ascent οι παίκτες θα διαχειρίζονται τη ζωή ενός ευγενή κατά τη διάρκεια της αναταραχής, όπως απεικονίζεται στα βιβλία και στην τηλεοπτική σειρά, σε έναν νέο τύπο παιχνιδιού που συνδυάζει την ιστορία και τη στρατηγική. Οι παίκτες θα μπορούν να διεκδικήσουν το πατρογονικό δικαίωμα τους επιλέγοντας σε ποιους Οίκους θα δηλώσουν υποταγή, πως θα ασφαλίσουν την περιουσία τους, αναπτύσσοντας τη γη και την προσωπική φήμη τους, ξεκινώντας αποστολές και δημιουργώντας νέες συμμαχίες"

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι από την επίσημη ιστοσελίδα της Disruptor Beam ή από τη σελίδα της στο Facebook.

[via VentureBeat]

Loading