H πειρατεία δεν «σκοτώνει» το ....Game of Thrones!

To Game of Thrones αναδείχθηκε η πιο «πειρατική» σειρά για το 2012 με 4.3 εκατομμύρια λήψεις ανά επεισόδιο και ενώ θα περίμενε κανείς ότι οι υπεύθυνοι της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς και του HBO, του καναλιού στο οποίο προβάλλεται, θα ανησυχούσαν φαίνεται ότι τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά!

O David Petrarca, σκηνοθέτης της σειράς, δήλωσε σήμερα ότι τα παράνομα downloads οφελούν τη σειρά καθώς παράγουν «θόρυβο» γύρω από το όνομα, κάτι που φυσικά είναι απαραίτητο για την επιβίωσή της. Για να είμαστε, βέβαια, και απόλυτα αντικειμενικοί τα υψηλά ποσοστά πειρατίας για τη συγκεκριμένη σειρά δεν είναι καθόλου τυχαία. Σε πολλά μέρη του κόσμου τα νέα επεισόδια προβάλλονται με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, το Netflix ακόμα δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει τα δικαιώματα και η ψηφιακή του διάθεση είναι ακόμα πιο περιορισμένη.

Μην νιώθετε τύψεις, όμως. «Έτσι επιβιώνουμε», δήλωσε ο Petrarca που ουσιαστικά σας ευχαριστεί για τα παράνομα downloads και τον «θόρυβο» που δημιουργείτε γύρω από τη σειρά. Φυσικά, η τακτική που ακολουθεί το ΗΒΟ ενέχει μεγάλο ρίσκο αλλά θα δείξει μελλοντικά εάν θα είναι και κερδοφόρα. Προς το παρόν φαίνεται να αποδίδει καλά και εν όψει της τρίτης σεζόν που ξεκινά στα τέλη Μαρτίου ήδη το hype έχει εκτιναθεί σε υψηλά επίπεδα.

[via TorrentFreak]

Loading