Game of Thrones: Η πρεμιέρα του 7ου κύκλου "χτύπησε" και το Pornhub

Η αναμονή του κοινού για την έναρξη του έβδομου κύκλου του Game of Thrones ήταν τεράστια και ήδη μαθαίνουμε για τα διάφορα ρεκόρ τηλεθέασης που έσπασε την Κυριακή το βράδυ στις ΗΠΑ. Επομένως, ήταν φυσιολογικό να καταγραφεί σημαντική πτώση και στην επισκεψιμότητα στο...Pornhub, το οποίο συνηθίζει να δημοσίευει παρόμοια στατιστικά στοιχεία σε όλα τα "μεγάλα" γεγονότα.

Παρά το γεγονός ότι το βράδυ της Κυριακής αποτελεί δυνατό χαρτί στην επισκεψιμότητα στο Pornhub, η πρεμιέρα του Game of Thrones οδήγησε σε μείωση κατά 4.5%, ποσοστό ελαφρώς μεγαλύτερο από το 4.1% που καταγράφηκε στην περυσινή πρεμιέρα του 6ου κύκλου. Πάντως, το μεγαλύτερο ποσοστό πτώσης επισκεψιμότητας καταγράφηκε στο φινάλε της περυσινής σεζόν (5.2%), άρα δεν αποκλείεται φέτος να δούμε ακόμη μεγαλύτερα νούμερα στο τελευταίο επεισόδιο.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι οι μεγαλύτερες πτώσεις επισκεψιμότητας στο Pornhub έχουν γίνει κατά τη διάρκεια του Super Bowl LI (27%), στου τελικούς του NBA (21%) και στην απολογία του James Comey ενώπιον του Κονγκρέσου (10.1%).

[via]

 

Loading