Επέτειος 2 χρόνων για το GearBest με απίστευτες προσφορές σε συνεργασία με Intel και PayPal!

gearbest_promo

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων υπερεπιτυχημένης πορείας, το online κατάστημα GearBest διοργανώνει ένα 4ήμερο προσφορών σε συνεργασία με τις Intel και PayPal, με την πρώτη να συνεισφέρει στη μείωση της τιμής για προϊόντα που χρησιμοποιούν τους επεξεργαστές της και τη δεύτερη να προσφέρει επιπλέον έκπτωση από 2% έως 5% ανάλογα με το ποσό αγοράς!

Οι προσφορές ξεκινούν υπό τη μορφή Flash Sale στις 19:00 ώρα Ελλάδος και ισχύει το όποιος προλάβει για τα πρώτα 10 τεμάχια (ορισμένα προϊόντα θα πωλούνται σε πραγματικά εξευτελιστικές τιμές) , αλλά γενικότερα θα βρείτε πολύ μεγάλες εκπτώσεις σε smartphones, tablets και διάφορα gadgets ακόμη και αν δεν τα καταφέρετε.

Update: Όσοι ψάχνετε αποκλειστικά για smartphones μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την ειδική υποσελίδα με απίστευτες εκπτώσεις. Για παράδειγμα, το ASUS Zenfone Max 4G πωλείται σε τιμή μόλις €116.15!

Αξίζει να ρίξετε μια ματιά στην ειδική σελίδα των προσφορών και όσοι θέλετε μπορείτε να συμμετέχετε και στον διαγωνισμό του GearBest στο Facebook.

Loading