Προσφορά σε όλα τα smartphones/tablets/gadgets από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του GearBest (όχι τελωνείο-φόροι)

eu_warehouse_promo

Τους τελευταίους μήνες, ολοένα και περισσότεροι χρήστες εμπιστεύονται τα κινέζικα online καταστήματα για τις αγορές τους, αφού τους δίνουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν όλες τις συσκευές που κατασκευάζουν οι ανερχόμενες κινέζικες εταιρείες (και όχι μόνο) σε πολύ προσιτές τιμές και χωρίς κόπο. Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγοι αυτοί που διστάζουν να προχωρήσουν σε αγορά υπό τον φόβο ότι οι συσκευές τους θα “πιαστούν” στο τελωνείο.

Αναγνωρίζοντας αυτό το ζήτημα, τα μεγαλύτερα καταστήματα, όπως το GearBest, έχουν δημιουργήσει αποθήκες και στην Ευρώπη, έτσι ώστε η αποστολή των προϊόντων να γίνεται εντός της ΕΕ για να μην υφίσταται ο κίνδυνος του τελωνείου και της πρόσθετης φορολόγησης, ενώ παράλληλα μειώνεται ο χρόνος της παράδοσης σε 2 – 5 ημέρες. Για να προωθήσει, μάλιστα, την ευρωπαϊκή αποθήκη του, το GearBest διοργανώνει ένα εκπτωτικό “πάρτι” με πολλά smartphones, tablets, gadgets, κάμερες κλπ., στο οποίο αξίζει να ρίξετε μια ματιά!

Ενδεικτικά σημειώνουμε τα ακόλουθα:

Xiaomi Redmi Note 3 σε τιμή €215.65

DOOGEE F5 σε τιμή €125.84

OUKITEL K10000 σε τιμή €154.52

ONDA V919 Air Tablet PC σε τιμή €131.67

Xiaomi Yi Camera 1080p σε τιμή €67.54

eu_warehouse_promo_1

This entry was posted in Featured, Gadgets, Mobiles, Tablets. Bookmark the permalink.
 • Iunius Mardonius

  ΠΡΟΣΟΧΗ!!!: Tο μεγάλο πρόβλημα με το συγκεκριμενο site είναι ότι τα προϊόντα που διαθετει είναι για την ασιατική αγορά, αντίστοιχα και το android system. Ιδίως όταν κανεις update, επανέρχεται το κινέζικο λογισμικό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (αποκλεισμός από το google play, google account, κινέζικα sites, κλπ)

 • Law IV

  Δεν ψήνονται να το γράψουν στο άρθρο όμως …

 • Dangel82

  Μεγάλη προσοχή στην ολοκλήρωση της παραγγελίας! Επιλογή αποστολής μέσω Ολλανδίας. Θα πάρει περισσότερο χρόνο αλλά δεν θα περάσουν τελωνείο.
  (Δεν γράφεται στο άρθρο γιατί, προφανώς, η σελίδα είναι affiliate του site..)