Lighting Flash Sale στο Gearbest με πολύ μεγάλες εκπτώσεις σε κορυφαίες εταιρείες

Νέα περίοδος εκπτώσεων στο Gearbest, με το δημοφιλές κατάστημα να ξεκινά την ενέργεια "Lighting Flash Sale" και να προσφέρει κορυφαίες συσκευές των Xiaomi, Vernee, Meizu, Elephone κ.ά. σε εξαιρετικές τιμές. Το νέο πανηγυράκι έρχεται σχεδόν δύο μήνες μετά τον εορτασμό της τρίτης επετείου του καταστήματος και χωρίζεται σε δύο φάσεις, με την πρώτη να έχει ξεκινήσει πριν από μόλις λίγα λεπτά και τη δεύτερη στις 15 Μαΐου από τις 16:00 ώρα Ελλάδος και έπειτα.

Τονίζουμε τις ώρες έναρξης διότι βγαίνουν σε έκπτωση συγκεκριμένες ποσότητες κάθε συσκευής σε τιμές που αποτελούν πραγματικά μεγάλη ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Xiaomi Mi 6 (6GB + 64GB), το οποίο από €535.77 πέφτει στα €419.90 για τα πρώτα 300 κομμάτια!

Με μια επίσκεψη στην κεντρική σελίδα των προσφορών θα δείτε τα τρέχοντα flash sales (τη στιγμή που γράφεται το κείμενο τρέχουν οι προσφορές για τις Xiaomi, Vernee, Anet και KZ Pure Audio) και πατώντας στην επιλογή "Grab it now" θα μεταφερθείτε σε διαφορετική υποσελίδα με τα προϊόντα της εκάστοτε εταιρείας για να δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές.

Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες είναι χωρίς αμφιβολία οι παρακάτω:

Xiaomi Mijia 0.5mm Sign Pen

Xiaomi Mi 6 (6GB + 64GB)

Xiaomi Redmi Note 4 (3GB + 32GB)

Vernee Apollo (4GB + 64GB)

Vernee Apollo X (4GB + 64GB)

Vernee Thor (3GB + 16GB)

KZ ZS3

KZ ZST Sport

KZ ZST Wired

Anet A3 3D printer

Anet A6 3D printer

Anet A8 3D printer

Μη ξεχνάτε να επισκέπτεστε ανά διαστήματα τη σελίδα για νέα flash sales!

Loading