Gearbest Summer Sale με τρελές προσφορές και παιχνίδι με έπαθλο το Xiaomi Mi 6!

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και για την ώρα οι θερμοκρασίες κινούνται σε λογικά επίπεδα, αλλά οι προσφορές του Gearbest είναι πραγματικά καυτές αυτή την περίοδο! Συγκεκριμένα, το δημοφιλές κατάστημα διοργανώνει ένα μεγαλειώδες και πολυδιάστατο Summer Sale, στο οποίο περιλαμβάνεται πληθώρα ξεχωριστών εκπτωτικών ενεργειών για σχεδόν ολόκληρη την γκάμα προϊόντων.

Από που να ξεκινήσει κανείς; Ας κάνουμε την αρχή με το παιχνίδι Catch a Coconut, στο οποίο μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι και την 16η Ιουνίου για να κερδίσετε εκπτωτικά κουπόνια για τα smartphones της Xiaomi με μέγιστο έπαθλο το κουπόνι που σας δίνει το Xiaomi Mi 6 με μόλις $0.01! Αν πάρετε μέρος, μη ξεχνάτε να τσεκάρετε τακτικά τη λίστα με τους νικητές.

Συνεχίζουμε με την ενότητα "Daily Flash Sale" όπου καθημερινά βγαίνουν σε μεγάλη έκπτωση 8 προϊόντα και για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα βρίσκουμε το Xiaomi Mi 6 σε τιμή €414.73 και ακόμη χαμηλότερα στο checkout δηλώνοντας το κουπόνι HMI6, αλλά και το Vernee Thor E σε τιμή €95.22 και ακόμη χαμηλότερα με το κουπόνι ThorE4G.

Ακολουθεί η ενότητα Chillout Savings, στην οποία περιλαμβάνονται προϊόντα σε διαδικασία προπώλησης. Ο χρήστης μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για κάποιο από αυτά και όσο περισσότεροι προπαραγγείλουν, τόσο χαμηλότερα θα πέφτει η τιμή τους. Αυτό συνεπάγεται ότι οι υποψήφιοι αγοραστές θα μοιράζονται το προϊόν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσελκύσουν και άλλους πιθανούς ενδιαφερόμενους.

Στο ενδιάμεσο της κεντρικής σελίδας του Summer Sale συναντάμε μια ενότητα για αυτούς που δεν έχουν πραγματοποιήσει ποτέ καμία αγορά από το Gearbest. Ο νέος χρήστης μπορεί να επιλέξει κάποιο από τα διαθέσιμα προϊόντα για να λάβει αποκλειστικό κουπόνι για την παρθενική αγορά του. Για παράδειγμα, η λάμπα γραφείου Xiaomi Mijia Smart LED πέφτει στα €32.92 με χρήση του αποκλειστικού κουπονιού.

Η τέταρτη ενότητα περιλαμβάνει μικρά περιφερειακά για κάθε χρήση, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε σε τιμή €3.26 αν προηγουμένως έχετε ξοδέψει περισσότερα από €70 για κάποια άλλη αγορά.

Λίγο πριν το τέλος βρίσκουμε μια ενότητα που περιλαμβάνει ξεχωριστά τις προσφορές ανά εταιρεία και πατώντας επάνω σε αυτήν που σας ενδιαφέρει μεταφέρεστε σε ξεχωριστή υποσελίδα με τα προϊόντα της. Κλείνοντας, μπορείτε να επισκεφθείτε και τις σχετικές προσφορές για κάθε χώρα ξεχωριστά.

Όπως και να 'χει, το φετινό Summer Sale είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει την προσοχή σας!

Loading