Gears of War: Judgment, δείτε το εκρηκτικό κινηματογραφικό trailer

Ετοιμάστε τα Lancer σας και προετοιμαστείτε για να ξαναμπείτε στη μάχη! Για να προετοιμάσουν τους φίλους του παιχνιδιού για την επικείμενη κυκλοφορία του "Gears of War: Judgment" στις 22 Μαρτίου, η Epic Games και η Microsoft παρουσίασαν σήμερα ένα νέο κινηματογραφικό trailer που προβάλει τη έντονη δράση και το συναρπαστικό gameplay του πιο πολυαναμενόμενου blockbuster αυτής της άνοιξης.

Gears of War: Judgment

Με μουσική υπόκρουση το hit single "Shooting the Moon" της βρετανικής μπάντας Mona, το trailer προσφέρει μια πρώτη εικόνα από το συγκλονιστικό campaign του "Judgement" και αναδεικνύει την τόλμη και το θάρρος του Damon Baird και της Kilo Squad, καθώς αντιμετωπίζουν μια άδικη δίκη και αγωνίζονται για να σώσουν τον πλανήτη Sera από την καταστροφή. Το trailer φτιάχτηκε εξολοκλήρου σε Unreal Engine 3, αναδεικνύοντας τα εκπληκτικά γραφικά του πιο εντυπωσιακού μέχρι σήμερα "Gears".

Ο Alan Van Slyke, Senior Producer του “Gears of War: Judgment” στην Epic Games δήλωσε:

"To 'Judgement' είναι φόρος τιμής στους σκληροπυρηνικούς φίλους του 'Gears', που ήταν μαζί μας από την αρχή, αλλά και μια καταπληκτική εμπειρία για όποιον αγαπά την έντονη δράση και την καθηλωτική κινηματογραφική αφήγηση. Χάρη στην υποστήριξη των συνεργατών μας στην 'People Can Fly', οδηγήσαμε το Gears σε εντελώς νέες κατευθύνσεις, διατηρώντας μερικά από τα βασικά στοιχεία που μας εξασφάλισαν επιτυχία. Ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε με τον κόσμο στις 19 Μαρτίου (Ελλάδα 22 Μαρτίου)"

Έχοντας αναπτυχθεί αποκλειστικά για το Xbox 360 από την Epic Games και την People Can Fly, το "Gears of War: Judgment" προσφέρει ένα καθηλωτικό campaign με  νέους χαρακτήρες, νέα όπλα, νέους εχθρούς, νέες multiplayer εμπειρίες, καθώς και ένα χαμένο κεφάλαιο στην ιστορία του "Gears of War" που ονομάζεται "Aftermath".

Η σειρά "Gears of War" είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία του Xbox, έχοντας πουλήσει πάνω από 19 εκατομμύρια παιχνίδια σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει αποτελέσει την έμπνευση για πολλά μυθιστορήματα με εμπορική επιτυχία, παιχνίδια, συλλεκτικές φιγούρες, κόμικς και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το "Gears of War: Judgment" και τη σειρά "Gears of War" είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://gearsofwar.xbox.com.

Το "Gears of War: Judgment" θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου 2013.

Loading