Το Geekbuying γιορτάζει 4 χρόνια λειτουργίας με εξαιρετικές προσφορές

geekbuying_4_years_1

Το δημοφιλέστατο και άκρως αξιόπιστο κατάστημα Geekbuying συμπληρώνει 4 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με εξαιρετικές προσφορές που καλύπτουν όλο το φάσμα του καταλόγου της, από smartphones και tablets μέχρι quadcopters, κάμερες και άλλου είδους gadgets.

Οι προσφορές θα διαρκέσουν μέχρι τις 17 Ιουνίου, ωστόσο, καθημερινά μπορείτε να βρείτε συγκεκριμένα προϊόντα σε ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση. Για παράδειγμα, σήμερα είναι διαθέσιμο με έκπτωση 69% το HOMTOM HT17 και η τιμή του είναι μόλις €45.34, αλλά και η dash camera της Xiaomi σε τιμή €58.94 (έκπτωση 49%).

Παράλληλα, "τρέχει" και το ξεπούλημα της αποθήκης που διατηρεί το Geekbuying στην Ισπανία, το οποίο μεταφράζεται σε παραδόσεις μέσα σε 2-7 ημέρες σε όλη την Ευρώπη (φυσικά και στην Ελλάδα). Ανάμεσα στις προσφορές ξεχωρίζουν τα παρακάτω:

  • Chuwi Hi12 σε τιμή €249.39 (έκπτωση 43%)
  • Tronsmart VEGA S95 σε τιμή €81.61 (έκπτωση 45%)
  • Xiaomi Yi Action Camera EU Edition σε τιμή €81.61 (έκπτωση 42%)

Τέλος, για τους φίλους των quadcopters, drones και τηλεκατευθυνόμενων, υπάρχει επίσης ξεχωριστή σελίδα προσφορών για τον εορτασμό της 4ης επετείου.

Να σημειωθεί ότι σε όλες τις αγορές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια GKB4TH και 4THOFF στο checkout, για ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση.

Loading