Μπορείς ακόμη και τώρα να εγκαταστήσεις ΔΩΡΕΑΝ τα Windows 10... με αυτό το κόλπο

Windows_10

Σας είχαμε προειδοποιήσει να εγκαταστήσετε δωρεάν τα Windows 10, μέχρι τις 29 Ιουλίου, καθώς από εκεί και έπειτα θα έπρεπε να ξοδέψετε $119 για το Windows 10 Home ή $199 για το Windows 10 Pro.

Για καλή τύχη όσον δεν πρόλαβαν, υπάρχει ένα μικρό κόλπο που επιτρέπει την δωρεάν εγκατάσταση των Windows 10 ακόμη και σήμερα!

Απλώς κατεβάστε το αρχείο (Windows10Upgrade24074) που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, εγκαταστήστε το και στη συνέχεια θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην δωρεάν εγκατάσταση των Windows 10:

Windows_10-start

Σας υπενθυμίζουμε πως αύριο (Τρίτη 2 Αυγούστου) θα διατεθεί η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού "Windows 10 Anniversary Update" με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες όπως:

  • Βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας με χρήση βιομετρικών στοιχείων στο Windows Hello (για είσοδο στον υπολογιστή) και στον Microsoft Edge browser για είσοδο σε ιστοσελίδες, αλλά και ανανεωμένος Windows Defender.
  • Υποστήριξη extensions στον Microsoft Edge browser, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα LastPass και AdBlock Plus.
  • Πρόσβαση στην ψηφιακή βοηθό Cortana από τη lock screen και συγχρονισμός των ειδοποιήσεων απ’ όλες τις συσκευές του χρήστη.
  • Υποστήριξη του Xbox Play Anywhere για αγορά παιχνιδιού από το Windows Store και δυνατότητα να παίξεις σε οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σου (π.χ. άλλο Windows PC ή Xbox One).

Το Windows 10 Anniversary Update θα διατεθεί δωρεάν για όλους τους χρήστες Windows 10 (όχι για Windows 7/8.1).

Loading