Ghosts 'n Goblins Online: Επιστροφή του θρυλικού παιχνιδιού μετά από 25 χρόνια ως δωρεάν action RPG/platform [Videos]

ghosts_n_goblins_online

Ακόμη ένα παιχνίδι που μας "έβγαλε την ψυχή" στα παιδικά μας χρόνια ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή μετά από 25 χρόνια, καθώς η Seed9 κατάφερε να πάρει την άδεια από την Capcom και ζητά τη στήριξη του κοινού μέσα από την πλατφόρμα Steam Greenlight για να κυκλοφορήσει το δωρεάν action RPG/platform....Ghosts 'n Goblins Online!

Μέχρι στιγμής έχουν δημοσιευθεί δύο trailers (βλ. παρακάτω) και σύμφωνα με τη Seed9:

"Το Ghosts 'n Goblins Online έρχεται με εντυπωσιακά γραφικά, πληθώρα επιλογών επίθεσης, μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, μυστικές πίστες και multiplayer matches (3v3 και 1v1)"

ghosts_n_goblins_original

Τέλος, όσοι θυμάστε πόσο εκνευριστικά δύσκολο ήταν το original Ghosts 'n Goblins (και έχετε αρκετά πληκτρολόγια για σπάσιμο) υπάρχει η επιλογή Demonic Dimension, η οποία ενεργοποιεί το παλιό point system: Ξεκινάς με πανοπλία, στο πρώτο χτύπημα που δέχεσαι μένεις γυμνός και ακόμα μπορείς να επιτεθείς, αλλά στο δεύτερο χτύπημα...αντίο ζωή.

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να δώσετε (και θα δώσετε) την ψήφο σας (τζάμπα είναι) στη σελίδα του Ghosts 'n Goblins Online στο Steam Greenlight και κάντε μια ευχή να αλλάξει γνώμη η SEGA για να συνεχιστεί η αναδημιουργία των Shinobi, Golden Axe κλπ.

Update: Η Seed9 απέσυρε ξαφνικά το project από το Steam Greenlight. Τζάμπα μείναμε με τη χαρά; Ευελπιστώ πως όχι.

Update 2: Εκπρόσωπος της Capcom δήλωσε πριν από λίγο στο Polygon ότι το project ανέβηκε λανθασμένα στο Steam Greenlight. Το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει με άλλη μορφή σε Κορέα, Κίνα και Ταϊβάν και προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για λανσάρισμα σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Γ@*&@...

Loading