Gmail: Μια ιδιαίτερα χρήσιμη προσθήκη έφτασε στην έκδοση για συσκευές iOS

Εδώ και περίπου έναν μήνα γίνονται δοκιμές για την προσθήκη ενός κουμπιού για άμεσο Unsubscribe στην υπηρεσία Gmail. Μέσα στο Νοέμβριο είδαμε διάφορα screenshots που αφορούσαν την έκδοση για συσκευές Android, αλλά τελικά οι χρήστες των συσκευών iOS θα το λάβουν πρώτοι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Android Authority, το νέο κουμπί έχει αρχίσει να εμφανίζεται σταδιακά στο iOS ως μία πολύ πιο άμεση λύση διαγραφής από κάποιο λίστα διευθύνσεων email, καθώς έχει τοποθετηθεί μεταξύ του τίτλου και του κυρίως κειμένου. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να σκρολάρεις μέχρι το κάτω μέρος του email για να βρεις το συνήθως δυσδιάκριτο Unsubscribe, ούτε να πατήσεις στο μενού με τις τρεις τελείες για να το εντοπίσεις. Απλό μεν, ιδιαίτερα χρήσιμο δε. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Google επιλέγει να λανσάρει ένα νέο χαρακτηριστικό ή μία νέα λειτουργία για κάποια υπηρεσία της ξεκινώντας από το iOS, αλλά συνήθως ακολουθεί μετά από σύντομο χρονικό διάστημα και το αντίστοιχο λανσάρισμα για το δικό της mobile λειτουργικό σύστημα.

[via]

Loading