Πασχαλινά «Juicy» δώρα και εκπλήξεις στα Golden-i

Golden-i-juicy

Το Πάσχα πλησιάζει και τα Apple Premium Reseller καταστήματα Golden-i, στην Αθήνα στο Golden Hall (Μαρούσι) και στη Θεσσαλονίκη στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, χαρίζουν πολύτιμα δώρα.

Όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα Golden-i και πραγματοποιήσουν μέχρι και τις 4 Μαΐου αγορές προϊόντων iPad με οθόνη Retina ή ΜacBook Pro, παίρνουν μαζί ΔΩΡΟ μία πολύ όμορφη και trendy θήκη Juicy Couture!

Juicy-Couture-ipad-mac

Στα καταστήματα Golden-i, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ Apple (MaciPadiPod και iPhone) καθώς και 3ων κατασκευαστών, ενώ μπορείτε να δείτε σε demo όλα τα προϊόντα Apple αλλά και τα αξεσουάρ τους! Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να παρακολουθήσετε μάλιστα και εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια χρήσης των συσκευών αλλά και των εφαρμογών.

Οι παροχές των Golden-i όμως δεν σταματούν εδώ. Επισκεπτόμενοι ένα κατάστημα, επωφελείστε από τις μεγάλες προσφορές και τις ευκολίες πληρωμής, με δυνατότητα απόκτησης προϊόντων μέσω πιστωτικής κάρτας και αποπληρωμή σε άτοκες δόσεις. Αν μάλιστα είστε ήδη ή θέλετε να γίνετε μέλος του Gold Club, απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια καθώς και έκπτωση 5% για όλες τις αγορές σε όλα τα αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών από τα καταστήματα Golden-i, ενώ βρίσκεστε πάντα σε προτεραιότητα όσον αφορά στην αγορά των νέων προϊόντων που είναι σε αναμονή. Εκπτώσεις όμως γίνονται σε μόνιμη βάση και για τους φοιτητές και σπουδαστές!

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Golden-i Θεσσαλονίκης στο Mediterranean Cosmos, είναι τo μοναδικό πιστοποιημένο σημείο παροχής κάθε είδους τεχνικής υποστήριξης (service) σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα ως Apple Authorized Service Provider για τα προϊόντα της Apple (εκτός iPhone).

Μέσω των εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων τεχνικών συμβούλων τους, παρέχουν τόσο τεχνικές συμβουλές στους χρήστες των προϊόντων Apple, όσο και υπηρεσίες ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης που αφορούν στο hardware με χρόνο απόκρισης μία μόνο εργάσιμη ημέρα, προσδίδοντας τους υψηλότερους δείκτες ικανοποίησης πελατών!

Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα Golden-i και τα προϊόντα Apple, μπορείτε να βρείτε στο www.golden-i.gr

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
This entry was posted in Misc. Bookmark the permalink.
  • i fwni mesa mou

    μα τωρα μας δουλευεται… με καθε αυτοκινητο που αγοραζετε σας κανουμε δωρο τον αναπτηρα αυτοκινητου…. Πρεπει να σας παραλαβουν οι Αρβυλα εσας….