Η Google κατηγορεί τη Microsoft Bing ότι κλέβει τα αποτελέσματα αναζήτησης!

Η Microsoft προσπαθεί να κερδίσει μεγάλο μέρος της αγοράς από την Google, σε ό,τι αφορά τις μηχανές αναζήτησης, αλλά φαίνεται ότι έχει διαλέξει τον λάθος τρόπο για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού στο Microsoft Bing.

Όπως ανακάλυψε η Google, η μηχανή αναζήτησης Bing αντιγράφει τα αποτελέσματα αναζήτησης από αυτή της Google! Για την επαλήθευση αυτής της "ανακάλυψης" η Google έστησε την παγίδα "Bing Sting" δημιουργώντας ψεύτικα αποτελέσματα αναζήτησης σε όρους όπως "mbzrxpgjys" και "indoswiftjobinproduction".

Ο Amit Singal, από τη Google, δήλωσε:

"Είναι απάτη, επειδή εμείς δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο σημερινό επίπεδο, ενώ αυτοί προσπαθούν να ανέλθουν χρησιμοποιώντας τον δικό μας κόπο. Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω εκτός από καθαρή απάτη. Είναι σαν να τρέχεις μαραθώνιο, να κουβαλάς κάποιον στην πλάτη σου και λίγο πριν τον τερματισμό να πηδά για να βγει πρώτος"

Από τη Microsoft, ο διευθυντής του Bing, Stefan Weitz δήλωσε:

"Όπως μπορείτε να φανταστείτε, χρησιμοποιούμε πολλά σήματα και προσεγγίσεις για τη βαθμολόγηση-ταξινόμηση των αποτελεσμάτων, αλλά είμαστε παρόμοιοι με τους ανταγωνιστές μας και δεν θέλουμε να δώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο το κάνουμε. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται. Το πείραμα της Google μοιάζει περισσότερο με "ιό" που επηρεάζει και διαχειρίζεται αυτά τα σήματα"

Τα συμπεράσματα δικά σας...

[πηγή Geek]
Loading