Hash Code 2017: Δήλωσε συμμετοχή στον κορυφαίο διαγωνισμό προγραμματισμού της Google

Δηλώστε συμμετοχή στο Hash Code 2017 σήμερα!

Η αναμονή τελείωσε: Ο διαγωνισμός προγραμματισμού της Google Hash Code επιστρέφει για τέταρτη χρονιά και καλεί προγραμματιστές στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική να λύσουν ένα υπαρκτό πρόβλημα μηχανικής της Google.


Πιστεύεις πως θα μπορούσες να βελτιστοποιήσεις την διάταξη ενός Google Data Center; Μπορείς να προγραμματίσεις ένα στόλο από drones να κάνουν αυτόματα παραδόσεις σε όλο τον κόσμο; Αν αποδέχεσαι την πρόσκληση, αν θεωρείς εαυτόν έτοιμο για τις απαιτήσεις της αναμέτρησης, πάρε μέρος στον διαγωνισμό σήμερα στην διεύθυνση g.co/hashcode.

Ο διαγωνισμός Hash Code 2017 ξεκινά στις 23 Φεβρουαρίου 2017 με τον Online Προκριματικό Γύρο. Οι 50 κορυφαίες ομάδες που θα αναδειχθούν από αυτόν τον γύρο, θα λάβουν πρόσκληση για να μεταβούν στην Google στο Παρίσι, στην Πόλη του Φωτός. Εκεί θα διεξαχθεί ο τελικός και θα δοθεί η μάχη για τον πολυπόθητο τίτλο του Πρωταθλητή Hash Code 2017, την 1η Απριλίου

Είτε ξεκινήσατε μόλις τώρα τον προγραμματισμό, είτε είστε ερασιτέχνης του είδους, το Hash Code είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ακονίσετε τις ικανότητές σας στη δημιουργία κώδικα και να πάρετε μια γεύση από το λογισμικό που δημιουργείται στην Google και να διασκεδάσετε. Εδώ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα προηγούμενα προβλήματα που έθεσε ο διαγωνισμός για να δείτε τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι συμμετέχοντες στο πρόσφατο παρελθόν.

Ήδη, φοιτητές και επαγγελματίες σε όλες τις περιοχές του διαγωνισμού καταθέτουν την υποψηφιότητά τους για τη συμμετοχή τους στα Hash Code hubs, στα οποία και οι τοπικές ομάδες θα διαγωνιστούν στον Online Προκριματικό Γύρο. Μέχρι τώρα έχουν δημιουργηθεί περισσότερα από 250 κέντρα σε όλη την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και Αφρική.

Ο διαγωνισμός είναι η μία πλευρά της διασκέδασης. Η άλλη είναι η δυνατότητα που δίνετε μέσα στα hubs για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Αν δεν βρίσκετε ένα hub κοντά σας, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην ιστοσελίδα μας και να είστε εσείς οι οικοδεσπότες σε ένα κέντρο στο Πανεπιστήμιο σας, στο γραφείο σας ή την πόλη.

Ακόμη, το πρόβλημα του φετινού διαγωνισμού παραμένει «επτασφράγιστο μυστικό», αλλά αναμένονται σύντομα… σημαντικές ανακοινώσεις που θα προετοιμάζουν το έδαφος για τον Προκριματικό Γύρο. Ακολουθήστε τον διαγωνισμό Hash Code στο Google+ και στο σχετικό Facebook Event.

Αποδέχεστε την πρόκληση; Δηλώστε συμμετοχή σήμερα στο g.co/hashcode και θα σας συναντήσουμε διαδικτυακά στις 23 Φεβρουαρίου!

Loading