Google I/O 2024: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου

Ανήμερα τις 14ης Μαρτίου, γνωστή από ορισμένους και ως Ημέρα του Πι, η Google αποφάσισε να αποκαλύψει επίσημα την ημερομηνία διεξαγωγής του ετήσιου συνεδρίου για προγραμματιστές, Google I/O.

Η ενότητα "About" αποκαλύπτει ότι το Google I/O 2024 θα είναι ως επί το πλείστον μια online-only εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 14 Μαΐου 2024. Παρότι θα υπάρχει ένας μικρός αριθμός ατόμων που θα το παρακολουθήσουν δια ζώσης, οι περισσότεροι από εμάς θα πρέπει να το παρακολουθήσουμε σε live streaming. Το επίσημο blog της Google for Developers αναφέρει ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει "πάνω από 100 συνεδρίες, εργαστήρια, codelabs και demos" Αυτές οι εκδηλώσεις και συνεδρίες θα είναι διαθέσιμες για προβολή και μετά το τέλος του Google I/O 2024 on demand.

Όσο για το τι θα αποκαλυφθεί ή τι θα συζητηθεί κατά τη διάρκεια του Google I/O, αυτό εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο. Η ανάρτηση στο blog των προγραμματιστών της Google αναφέρει την "εποχή των Gemini", οπότε σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με τα σχέδια της Google για τα προγράμματα παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης Gemini. Σίγουρα θα λάβουμε επίσης κάποιες ενημερώσεις για το Android 15 στο συνέδριο.

Ενδέχεται επίσης να έχουμε αποκαλύψεις νέου hardware. Υπάρχουν φήμες ότι η εταιρεία εργάζεται επάνω σε ένα smartphone Google Pixel 8a και αυτό θα μπορούσε να ανακοινωθεί επίσημα στο Google I/O 2024. Υπάρχουν επίσης φήμες για μια νέα έκδοση του Chromecast με το Google TV dongle.

[Google]

Loading