Prizes.org: η Google επιβραβεύει τις ιδέες σας με πραγματικά χρήματα!

Την περασμένη χρονιά, η Google προχώρησε στην απόκτηση της εταιρίας Slide, γνωστής για τις 3rd-party εφαρμογές της στο Facebook. Αυτή τη στιγμή, η Slide εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο με μια νέα υπηρεσία που ακούει στο όνομα Prizes!

Η βασική ιδέα της υπηρεσίας Prizes είναι να δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να διοργανώνει κάποιου είδους διαγωνισμό για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει και να επιβραβεύει όποιον καταφέρει να βρει λύση στο πρόβλημα του με ένα χρηματικό έπαθλο!

Αν για παράδειγμα, έχετε πρόβλημα σε μια εργασία σας, έχετε κολλήσει κάπου στον κώδικα σας ή σας προβληματίζει κάτι άλλο, μπορείτε να λάβετε την απαραίτητη βοήθεια μέσω του Prizes.org και ο νικητής του διαγωνισμού να ανταμειφθεί με το χρηματικό έπαθλο.

Αυτή τη στιγμή το Prizes.org βρίσκεται σε beta μορφή και σύντομα θα δούμε αν ο κόσμος είναι διατεθειμένος να πληρώσει κάποιον για να δώσει λύση στο πρόβλημα του. Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι, πλέον, με μια αναζήτηση στο Google μπορείς να βρεις λύση σχεδόν για τα πάντα...

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Loading