Google Maps: Νέες προσθήκες και λειτουργία ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο για 46 χώρες [Videos]

google-maps-waze-46-new-countries

Η Google συνεχίζει τις προσθήκες στην υπηρεσία Google Maps, η οποία αναβαθμίστηκε ριζικά πριν από μερικούς μήνες και σταδιακά έγινε προσβάσιμη σε όλο τον κόσμο. Πλέον, επανήλθαν οι επισημάνσεις επάνω στον χάρτη για τα μέρη που έχουν καλυφθεί με Street View ή υπάρχουν φωτογραφίες από χρήστες (μπλε κουκίδες) καθώς και για κτίρια στα οποία μπορούμε να πραγματοποίησουμε περιήγηση στο εσωτερικό τους (κίτρινες κουκίδες).

Επίσης, επανέρχεται ο Pegman, μια μασκότ-βοηθός που βρίσκεται στο κάτω αριστερά μέρος της οθόνης για να μας δείχνει (όταν το επιλέγουμε) τα μέρη που διαθέτουν Street View.

google_maps_pegman

Τέλος, αρχίζει να αποδίδει καρπούς η εξαγορά της Waze, καθώς τώρα προστίθενται ακόμη 46 χώρες στο σύστημα ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο για ατυχήματα, καταστροφές σε δρόμους, προβλήματα κυκλοφορίας κλπ. με υλικό που ανεβάζουν στην υπηρεσία οι ίδιοι οι χρήστες. Δυστυχώς, δεν έχει γίνει γνωστό ποιες είναι αυτές οι 46 χώρες (ήδη η λειτουργία δοκιμάζεται σε ΗΠΑ, Αργεντινή, Ηνωμένο Βασίλειο, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Εκουαδόρ, Γαλλία, Γερμανία, Μεξικό, Παναμά, Περού και Ελβετία).

Loading