Βρες τα Pokemon στο Google Maps, μετέφρασε σελίδες σε...Emoji και βάλε τον David Hasselhoff στις φωτογραφίες σου! [Videos]

pokemon-google

Πρωταπριλιά χωρίς φάρσες από τη Google δεν γίνεται και φέτος φαίνεται ότι έχουν αφιερώσει λίγες ώρες παραπάνω για να διασκεδάσουν τους χρήστες των υπηρεσιών τους. Η αρχή έγινε από το Google Maps με την εταιρεία να μας προκαλεί να ανακαλύψουμε και τα 150 Pokemon μέχρι τις 2 Απριλίου.

Για να παίξετε θα πρέπει να αναβαθμίσετε την εφαρμογή Google Maps στην τελευταία έκδοση. Έπειτα, ανοίξτε την εφαρμογή και θα δείτε στη search bar την επιλογή "press start". Για να βρείτε στοιχεία που θα σας βοηθήσουν, ακολουθήστε το Google Maps σε Facebook, Google+ και Twitter!

Η συνέχεια έγινε με τη νέα λειτουργία στην υπηρεσία Gmail, το Gmail Shelfie. Επειδή πολλοί χρήστες τοποθετούν δικιά τους φωτογραφία ως custom theme στο Gmail τους, η Google αποφάσισε να τους δώσει τη δυνατότητα να τη μοιραστούν με τους φίλους τους. Με ένα refresh στον λογαριασμό σας θα δείτε τις σχετικές επιλογές.

google_shelfie

Ακόμα μία φάρσα μπορείτε να δείτε αν χρησιμοποιείτε τον Chrome browser στη φορητή συσκευή σας. Εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση και θα σας εμφανιστεί η επιλογή να μεταφράσετε την ιστοσελίδα που βλέπετε σε...Emoji!

Η ομάδα του Google+ αποφάσισε να ενισχύσει τη λειτουργία "Auto Awesome" προσθέτωντας στις φωτογραφίες σας τον...David Hasselhoff!

hassle-the-hoff

Loading