Google Night Walk: Εκπληκτικό διαδραστικό project σε πάει βόλτα στη Μασσαλία!

google_night_walk

Αν δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να κάνετε ένα νυχτερινό περίπατο στους δρόμους της Μασσαλίας και δεν διαθέτετε (τουλάχιστον τώρα) τον χρόνο και το απαραίτητο χρήμα για να την επισκεφθείτε, μη στεναχωριέστε. Η Google είναι εδώ και μας δίνει την ευκαιρία να βολτάρουμε στη μαγευτική πόλη μέσα από το project Google Night Walk.

google_night_walk_1

Πρόκειται για μια ενισχυμένη έκδοση του Google Maps, καθώς συνδυάζει λειτουργίες από πολλές υπηρεσίες της εταιρείας. Μόλις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του project θα ακούσετε τη φωνή του αφηγητή Christophe Perruchi (επιλογή για Αγγλικά ή Γαλλικά) και θα σας συνοδεύσει η ξεναγός Julie de Mur. Μπορείτε να ακολουθήσετε την πράσινη διαδρομή για την ξενάγηση, αλλά επιτρέπεται να φύγετε από το μονοπάτι και να δείτε περιηγηθείτε όπως στο Google Street View.

google_night_walk_2

Αν ακολουθήσετε κανονικά την πράσινη γραμμή (το συνιστώ) θα δείτε ότι υπάρχουν "στάσεις" με διαδραστικό περιεχόμενο και πολλές επιπλέον πληροφορίες που παρέχονται μέσω του Google Knowledge Graph (π.χ. φωτογραφίες και videos από YouTube). Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι που βλέπετε στη διαδρομή έχουν δώσει τη συγκατάθεση τους για να φαίνεται κανονικά το πρόσωπο τους.

Ακόμα διαβάζετε; Ώρα για βόλτα στη Μασσαλία!

google_night_walk_3

Loading