Έρχεται νέος σχεδιασμός για όλες τις υπηρεσίες της Google σε mobile και desktop [Screenshot]

google-2-0

Μετά από αρκετό καιρό φαίνεται ότι η Google ετοιμάζει έναν μεγάλο επανασχεδιασμό στην εμφάνιση των υπηρεσιών της και σύμφωνα με το 9to5Google οι αλλαγές θα παρουσιαστούν αναλυτικά στο Google I/O 2014 (25-26 Ιουνίου).

Τα screenshots που διέρρευσαν αποκαλύπτουν τη νέα εμφάνιση της εφαρμογής Gmail για συσκευές Android (εμφανώς πιο πολύχρωμος και flat σχεδιασμός) και στόχος της εταιρείας είναι να φέρει στο προσκήνιο το περιεχόμενο που ενδιαφέρει πραγματικά τον χρήστη. Παράλληλα, η αλλαγή κρίνεται επιβεβλημένη έτσι ώστε να ενσωματωθούν καλύτερα τα νέα προϊόντα της (Google Now, Google Glass και Android Wear).

Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν σε όλες τις βασικές υπηρεσίες της Google για όλες τις πλατφόρμες (desktop, iOS, Android κλπ.) σε ένα ενιαίο πλαίσιο, γεγονός που αποδεικνύει ότι δουλεύουν προς αυτήν την κατεύθυνση εδώ και αρκετό καιρό.

Ευπρόσδεκτες, αρκεί να είναι πραγματικά λειτουργικές.

[via]

 

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+

This entry was posted in Google and tagged . Bookmark the permalink.
  • Manos

    Kαι από ότι φαίνεται δεν υπάρχει transparency σε status bar και navigation bar.
    Εκτός και αν τα SS πάρθηκαν από συσκευή (HTC πιθανολογώ από τα εικονίδια στην status bar) που δεν τρέχει KitKat, φαίνεται ότι μετά από τόσους μήνες που έχει κυκλοφορήσει η εν λόγω έκδοση του OS, μόνο ο launcher και κάποιες ελάχιστες 3rd party εφαρμογές έχουν τα transparency!!!

  • zer0rec0rd

    Πάντα Είμαι Σκεπτικός Σε Τέτοιου Είδους Αλλαγές.. Για Να Δούμε…

  • Pingback: Project Hera: Έτσι θα ενώσει η Google τα Android OS, Chrome OS και το Web [Screenshots]()