Google Play Store: Τώρα κατεβάζεις δύο εφαρμογές ταυτόχρονα

Μέχρι τώρα, το Google Play Store δεν σας επέτρεπε να κατεβάζετε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα. Έπρεπε να περιμένετε να ολοκληρωθεί η λήψη και η εγκατάσταση της πρώτης εφαρμογής πριν ξεκινήσετε τη λήψη της άλλης εφαρμογής. Αυτό είναι ένα απογοητευτικό ζήτημα, ειδικά όταν προσπαθείτε να κατεβάσετε αρκετές εφαρμογές. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η Google επιτέλους αντιμετώπισε αυτό το ζήτημα με μια νέα ενημέρωση.

Σύμφωνα με αναφορές, το Google Play Store λαμβάνει μια νέα ενημέρωση που επιτρέπει σε έναν χρήστη να κατεβάσει δύο εφαρμογές ταυτόχρονα. Πρόκειται για μια μικρή αλλαγή, αλλά κάνει τη διαδικασία λήψης και εγκατάστασης εφαρμογών λίγο πιο γρήγορη. Αυτό θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο όταν ρυθμίζετε μια νέα συσκευή, επειδή μπορείτε να εγκαταστήσετε γρήγορα όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές.



Οι συντάκτες του Android Authority διαπίστωσαν ότι η ταυτόχρονη λήψη από το Google Play Store λειτουργεί στο Galaxy S23 Ultra, ενώ το 9To5Google φέρεται να έχει αποκτήσει τη δυνατότητα σε διάφορα Pixel smartphone. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία έχει αρχίσει να διαδίδεται ευρέως, αλλά θα πρέπει το Android smartphone να τρέχει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος και επίσης την τελευταία έκδοση του Google Play Store (Android 14 και Google Play Store v40.6.31 αντίστοιχα).

Προς το παρόν υποστηρίζεται μόνο το ταυτόχρονο download δύο εφαρμογών (όχι περισσότερων) και όχι η δυνατότητα ταυτόχρονης αναβάθμισης δύο εφαρμογών. Ενδεχομένως στο μέλλον να υποστηρίζεται το ταυτόχρονα download περισσότερων εφαρμογών, κάτι που έχει νόημα όταν ρυθμίζεις αρχικά μια συσκευή.

[via]

Loading