Google+ 2.0 και Google Music 4.0.1, έτσι θα είναι στο Android Ice Cream Sandwich!

Google Plus 2.0 -  Android ICS

Μπορεί οι Google και Samsung να ανέβαλλαν το event της 11ης Οκτωβρίου, εξαιτίας του θανάτου του Steve Jobs, ωστόσο, οι διαρροές για το Android Ice Cream Sandwich συνεχίζονται με τις νέες εκδόσεις των εφαρμογών Google+ 2.0 και Google Music 4.0.1, που θεωρητικά θα είναι προεγκατεστημένες στο νέο λειτουργικό σύστημα.

Google Music 4.0.1 - Android ICS

Η ιστοσελίδα AndroidPolice είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με τις νέες εφαρμογές, και μας δίνει μια πρώτη γεύση με τα screenshots που βλέπετε (αριστερά η παλιά έκδοση και δεξιά η καινούργια).

Google Music 4.0.1 - Android ICS 1Google Music 4.0.1 - Android ICS 2

Google Music 4.0.1 - Android ICS 3

Σε ό, τι αφορά το Google Music 4.0.1, βλέπουμε ότι έχει ανανεωθεί η εμφάνιση του, με αλλαγές στα εικονίδια, πιο καθαρά tabs, αντικατάσταση του pop-up menu επιλογών με το πιο καθαρό scroll down, αλλά απουσιάζει η επιλογή offline. Ακόμη, ο player έχει γίνει πολύ καθαρότερος με περισσότερες επιλογές και προσθήκη αναζήτησης επάνω δεξιά. Μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό APK από εδώ.

Google Plus 2.0 - Android ICS 1

Google Plus 2.0 - Android ICS 2
Η εφαρμογή Google+ 2.0 έχει επίσης αναβαθμιστεί σε θέμα εμφάνισης με μικρές διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, με σημαντικότερη τη μετονομασία των Conversations σε Chords.

[πηγή AndroidPolice]
Loading