Google+: Κλειδώστε τα posts σας πριν τη δημοσίευση

Μία από τις λειτουργίες που διαφοροποιούσαν εξαρχής το Google+ ήταν η δυνατότητα που παρείχε στους χρήστες του για απενεργοποίηση της λειτουργίας των σχολίων από τα posts τους, μετά όμως από τη δημοσίευση τους.

Τώρα το κοινωνικό δίκτυο εξελίσσει τη λειτουργία αυτή και πλέον επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώνουν τα posts τους πριν καν τα δημοσιεύσουν. Εξάλλου αν κάποιος θέλει να απενεργοποιήσει τα σχόλια σε ένα post του, το πιθανότερο είναι ότι θέλει να το κάνει από την αρχή.

Δείτε πώς να κλειδώνετε τα posts σας στο video που ακολουθεί:


Google+ Update: Disable Comments & Lock Posts… by TechGear

This entry was posted in Google, Social networks and tagged . Bookmark the permalink.