Αυτόματο upload φωτογραφιών στο Google+ από το Android smartphone σου

Αν αντί για φωτογραφική μηχανή συνηθίζεις να χρησιμοποιείς το Android smartphone σου, τότε μάλλον θα σε ενδιαφέρει η νέα λειτουργία της Google. Κάθε φορά που τραβάς μια νέα φωτογραφία με το κινητό σου τηλέφωνο, η νέα λειτουργία φροντίζει να την ανεβάζει αυτόματα σε ένα ιδιωτικό album στο λογαριασμό σου στο Google+.

Έτσι σε περίπτωση που -χτύπα ξύλο- χάσεις το smartphone σου, τουλάχιστον δε θα χρειάζεται να κλαις και τις πολύτιμες φωτογραφίες (ταξίδια, διακοπές, γάμοι, γενέθλια ή άλλες σημαντικές στιγμές) που μόλις τράβηξες ή που δε φρόντισες να αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή Google+ στο smartphone σου και να ενεργοποιήσεις την επιλογή για αυτόματα uploads (Turn on Instant Upload). Από εκεί μπορείς να επιλέξεις αν θέλεις ή φωτογραφίες σου να ανεβαίνουν αμέσως μετά τη λήψη τους ή μόλις το κινητό σου συνδεθεί σε κάποιο διαθέσιμο ασύρματο δίκτυο.

Οι φωτογραφίες σου παραμένουν σε ένα ιδιωτικό album προσβάσιμο μόνο από εσένα μέχρι να επιλέξεις αν και πότε θέλεις να τις μοιραστείς με τους Κύκλους σου στο κοινωνικό δίκτυο.


Google+ New Dad

Loading