Google+: Eνσωμάτωση YouTube και νέα Chrome extensions

Νέες αλλαγές αποφάσισε να πραγματοποιήσει πρόσφατα η Google στο κοινωνικό της δίκτυο σε μια προσπάθεια να το φέρει ακόμα πιο κοντά με τις υπόλοιπες εφαρμογές της. Συγκεκριμένα, στο Google+ προστέθηκαν δύο νέα extensions του Chrome καθώς και πλήρης ενσωμάτωση YouTube.

Στην πάνω δεξιά γωνιά του Google+, εμφανίζεται πλέον ένα νέο εικονίδιο YouTube. Μόλις περάσετε το ποντίκι σας από πάνω, ανοίγει νέο slider παράθυρο που γράφει "What would you like to play?", όπου και πραγματοποιείτε την αναζήτηση σας. Μόλις βρείτε το video που θέλετε, πατάτε Share και επιλέγετε τον κύκλο με τον οποίο θέλετε να το μοιραστείτε.

Περνώντας στη δεύτερη αλλαγή, ένα νέο +1 κουμπί προστέθηκε στο Google Chrome, προκειμένου οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου να μπορούν να δημοσιεύουν στο προφίλ τους οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα σελίδα βρουν ενώ σερφάρουν με το δημοφιλή browser. Τέλος, ο Google Chrome παρέχει ένα ολοκαίνουριο εικονίδιο για τα notifications· με ένα κλικ ο χρήστης μπορεί να ελέγξει τις ειδοποιήσεις του Google+ σε νέο pop-up παράθυρο την ώρα που πλοηγείται στο Διαδίκτυο.

Loading