H Google φτάνει τους 1 δισεκατομμύριο επισκέπτες το μήνα!

Σύμφωνα με στατιστική έρευνα της ComScore, η μηχανή αναζήτησης της Google είναι πλέον η πρώτη ιστοσελίδα που φτάνει τους 1 δισεκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες (δηλαδή ξεχωριστούς επισκέπτες ανεξάρτητα από τον αριθμό των επισκέψεων τους).

Συγκεκριμένα, το Μάιο οι επισκέπτες της Google αυξήθηκαν κατά 8.4% συγκριτικά με τον Μάιο του 2010. Οι ιστοσελίδες της Microsoft έρχονται δεύτερες στην κατάταξη με 905 εκατομμύρια επισκέπτες που αντιστοιχεί σε αύξηση της τάξης του 15% σε σχέση με την περσινή χρονιά. Τρίτη στην κατάταξη έρχεται η Facebook με 714 εκατομμύρια επισκέπτες, γνωρίζοντας, μάλιστα, τη μεγαλύτερη αύξηση σε ποσοστό 30%. Τέλος, ακολουθεί η Yahoo με 689 εκατομμύρια επισκέπτες.

Οι μετρήσεις της ComScore βασίζονται σε δείγμα 2 εκατομμυρίων χρηστών του Internet. Τισ στατιστικές έρευνες ξεκίνησε το 2006 με τη Google να μετράει 496 εκατομμύρια επισκέπτες!

Στις ΗΠΑ, όμως, η κατάταξη διαφέρει, με τη Yahoo να έρχεται πρώτη με 188.8 εκατομμύρια επισκέπτες, την Google να ακολουθεί με 180 εκατομμύρια και τρίτη με 179.8 εκατομμύρια τη Microsoft...

[πηγή ComScore]
Loading