Google Wallet, κυκλοφόρησε το νέο σύστημα πληρωμών [Update]

Το πολυαναμενόμενο σύστημα πληρωμών Google Wallet, για το οποίο ακούσαμε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο, επιτέλους κυκλοφόρησε αν και ανεπίσημα. Και ενώ η επίσημη ιστοσελίδα αναγράφει ακόμα "Coming Soon", τα πρώτα φωτογραφικά πλάνα του συστήματος μαρτυρούν την ύπαρξη του!

Ο κύριος λόγος που το Google Wallet δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα είναι ότι προς το παρόν το μοναδικό συμβατό κινητό ειναι το Nexus S 4G, το οποίο είναι αποκλειστικότητα της Sprint και διατίθεται μόνο στην Αμερική. Επιπλέον μόνο η MasterCard συνεργάζεται για την ώρα με τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Όπως είναι φανερό, το νέο σύστημα πληρωμών χρήζει ακόμα αρκετών βελτιώσεων σε θέματα συμβατότητας. Το πιθανότερο είναι το Google Wallet να υποστηρίζεται από την επόμενη παρτίδα Android smartphones, ενώ όσον αφορά τα σημερινά τηλέφωνα γίνεται λόγος για ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέσω των λεγόμενων NFC stickers.

Update: Η Google ανακοίνωσε την υπηρεσία επίσημα και πέραν της Citi MasterCard θα υποστηρίζεται από Visa, Discover και American Express! Δείτε και το επίσημο video:


Introducing Google Wallet by TechGear


Our first Google Wallet customer by TechGear

[πηγή techcrunch]
Loading