Google+ Invites από το Techgear.gr! [Update 4]

Google+ Invite

Εδώ και λίγη ώρα έχουμε μπει και εμείς στο χορό του Google+ και μπορούμε να σας στείλουμε πρόσκληση! Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να αφήσετε στα σχόλια το λογαριασμό Google Account που διαθέτετε!

Πρόκειται για bug του Google+, αφού δεν επιτρέπεται η απευθείας αποστολή πρόσκλησης! Δε γνωρίζουμε για πόση ώρα θα είναι ανοικτές, για αυτό βιαστείτε!

UPDATE: Έχει γίνει πραγματικά χαμός με τις προσκλήσεις και για αυτό το λόγο έχει "πέσει" το σύστημα σχολιασμού "ECHO". Μόλις επιδιορθωθεί το πρόβλημα και εφόσον είναι ακόμα ανοικτές οι προσκλήσεις, θα συνεχίσουμε να στέλνουμε.

UPDATE 2: Όπως ήταν λογικό, η Google έκλεισε και αυτή την πόρτα εισόδου στο Google+: [Thanks Chris Pateras!]

Το Google+ βρίσκεται σε περιορισμένη φάση δοκιμής. Αυτή τη στιγμή, κάνουμε δοκιμές με μικρό αριθμό ατόμων. Σύντομα, ωστόσο, το πρόγραμμα Google+ θα είναι έτοιμο για όλους.

Αφήστε μας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα φροντίσουμε να είστε από τους πρώτους που θα ενημερωθούν όταν θα είμαστε έτοιμοι να καλέσουμε περισσότερα άτομα.

Έχετε ήδη λάβει πρόσκληση; Έχουμε ξεπεράσει προσωρινά τη χωρητικότητά μας. Δοκιμάστε ξανά σύντομα.

UPDATE 3: Είχαμε νέα ενημέρωση από φίλη του Techgear.gr, η οποία δέχτηκε πρόσκληση και συνδέθηκε άμεσα στο Google+. Οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτοι...

UPDATE 4: Μέσα στο Σαββατοκύριακο παρατηρήσαμε ότι σε αρκετούς δεν έφτασε ποτέ το email από το λογαριασμό Google+ του Techgear.gr, ενώ σε άλλους εμφανίστηκε το μήνυμα "Keep me posted", άρα πιθανότατα η Google έκλεισε οριστικά την πρόσβαση. Για όσους δεν πρόλαβαν να μπουν, θα πρέπει να κάνουν υπομονή λίγο καιρό ακόμα!

***Όλες οι διευθύνσεις email που στέλνετε εμφανίζονται τμηματικά και διαγράφονται άμεσα μετά την αποστολή της πρόσκλησης***

Loading