Διαγωνισμός: Κέρδισε την εκπληκτική GoPro HERO3 White edition

Το Techgear σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις την εκπληκτική GoPro HERO3 White edition, μία ευγενική προσφορά του eGalaxy το οποίο παρεμπιπτόντως εγκαινιάζει το νέο του κατάστημα στην Αθήνα την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 19:00 [Λεωφόρος Αλίμου 127 (καθοδικό ρεύμα), Αργυρούπολη, Τ.Κ 16452], σε ένα event με εκπλήξεις και πολλά δώρα!

Διαγωνισμός: Κέρδισε την εκπληκτική GoPro HERO3 White edition

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας, απλώς ακολούθησε τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.
Κάθε βήμα σου δίνει περισσότερους πόντους.
Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής μίας GoPro HERO3 White edition μαζί με μία microSD 16GB!

Καλή σας επιτυχία και μην ξεχνάτε… δώρα και εκπλήξεις σας περιμένουν στα εγκαίνια του νέου καταστήματος eGalaxy στην Αθήνα (Λεωφόρος Αλίμου 127, Αργυρούπολη, στις 7 το απόγευμα). Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τα παρακάτω δώρα:

Επιπλέον, θα υπάρξουν ειδικές τιμές αποκλειστικά για την ημέρα των εγκαινίων:

Μην χάσετε λοιπόν το opening γιατί… θα χάσετε!

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 23:00. O νικητής κληρώνεται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013 για την παραλαβή του δώρου.

Update: Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε και ο τυχερός νικητής που κερδίζει την εκπληκτική GoPro HERO3 White edition, είναι…

.

.

.

o Dimitrios Apostolidis (apostolidis@ac****ht.gr) με τον οποίο έχουμε ήδη επικοινωνήσει για την αποστολή του δώρου.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας! Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται νέοι διαγωνισμοί… πολύ σύντομα!

Loading