GTA Online: Ξεκίνησε η καταγραφή και επίλυση των προβλημάτων. Μέχρι να ολοκληρωθούν δείτε εντυπωσιακό time-lapse video από τον κόσμο του GTA V

gta_online_cover

Όπως είπαμε και στα εγκαίνια του GTA Online, τα προβλήματα είναι αρκετά και καλό θα ήταν να περιμένετε προτού μπείτε στη multiplayer έκδοση του παιχνιδιού, παρά το γεγονός ότι η Rockstar εργάζεται πυρετωδώς για να τα επιδιορθώσει. Ήδη οι developers εξέδωσαν μια λίστα με τις λειτουργίες που απενεργοποιήθηκαν προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές:

  • Για τους χρήστες PlayStation 3, βρέθηκε πρόβλημα στον server της υπηρεσίας PlayStation Network εξαιτίας του οποίου περιορίζεται ο αριθμός των παικτών που μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα. (επιλύθηκε)
  • Για αρκετούς παίκτες αμφότερων των εκδόσεων δεν είναι εφικτή η πρόσβαση στην πρώτη tutorial αποστολή. (αναμένεται επίλυση)
  • Παρατηρήθηκαν προβλήματα σταθερότητας μετά την ολοκλήρωση της πρώτης tutorial αποστολής. (αναμένεται επίλυση)
  • Για την ώρα απενεργοποίηθηκε η λειτουργία πραγματοποίησης μικροσυναλλαγών μέχρι να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, οι παίκτες μπορούν να συνεχίσουν να κερδίζουν χρήματα από τις διάφορες αποστολές και δραστηριότητες.

Αντί, λοιπόν, να εκνευρίζεστε καλύτερα συνεχίστε το GTA V και περιμένετε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη έκδοση του GTA Online. Μέχρι τότε παρακολουθείστε και το νέο timelapse video που φιλοτιμήθηκε να δημιουργήσει ένας χρήστης στον κόσμο του GTA V (θυμηθείτε και το αντίστοιχο του Machinima εδώ):

[Rockstar]

Loading