GTA V: Ξεπέρασε τα 29 εκατ. πωλήσεις μέσα σε 6 εβδομάδες! Δείτε το εορταστικό time-lapse video

gta_v_artwork

Rockstar Games και Take-Two Interactive δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για την πορεία του GTA V, αφού ανακοίνωσαν ότι μέσα στις πρώτες 6 εβδομάδες κυκλοφορίας διέθεσαν περίπου 29 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως, αριθμός μεγαλύτερος από τις συνολικές πωλήσεις του GTA IV.

Ο πρόεδρος και CEO της Take-Two, Strauss Zelnick, δήλωσε:

"Το παιχνίδι έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές, διέλυσε κάθε ρεκόρ της βιομηχανίας διασκέδασης και κοντεύει ήδη τα 29 εκατ. αντίτυπα μέχρι σήμερα. Η εξωπραγματική επιτυχία του GTA V αντικατοπτρίζει τη δυναμική μας στον χώρο του gaming, αλλά και τη διάθεση των gamers για εξαιρετικής ποιότητας διασκέδαση"

GTA V Review: Sex, drugs και μακελειό!

Η εταιρεία διανομής ανακοίνωσε επί τη ευκαιρία και τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου 2013, με τζίρο $1.27 δισ. έναντι μόλις $288 εκατ. για το ίδιο διάστημα του 2012. Τώρα, μένει να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει επιτέλους και η έκδοση για PC (το πιθανότερο στις αρχές του 2014), ενώ στοίχημα αποτελεί και το GTA Online, στο οποίο ακόμα υπάρχουν αρκετά προβλήματα.

Μέχρι τότε, σας αφήνουμε με το εορταστικό time-lapse video του Los Santos για τις πωλήσεις του GTA V από την Digital Foundry:

Loading