GTA V: Τρεις playable χαρακτήρες, τεράστιος open-world χάρτης και νέο trailer στις 14 Νοεμβρίου!

Το περιοδικό Game Informer αποκαλύπτει αποκλειστικές πληφορορίες για το πολυαναμενόμενο GTA V της Rockstar, λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του δεύτερου επίσημου trailer (14 Νοεμβρίου).

GTA V Characters

Σύμφωνα με το 18σέλιδο δημοσίευμα, ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών χαρακτήρων (Michael, Franklin και Trevor) με διαφορετικές δεξιότητες και θα έχει τη δυνατότητα να τους αλλάζει οποιαδήποτε στιγμή, αρκεί να μη βρίσκεται στο μέσο κάποιας αποστολής!

Ο Michael είναι πρώην κακοποιός που έχει αποστασιοποιηθεί από το βρώμικο παρελθόν του, αλλά οι καταστάσεις τον πιέζουν να επιστρέψει και πάλι στον υπόκοσμο, ο Trevor είναι ένας παλιός φίλος του Michael και "πρεζάκι" με προβλήματα αυτοκυριαρχίας, ενώ ο Franklin είναι ένας φιλόδοξος νεαρός που θέλει να φτιάξει το όνομα του στο οργανωμένο έγκλημα. Παράλληλα, φαίνεται ότι θα υπάρχει και κάποιο multiplayer mode, αλλά δεν αναφέρονται περαιτέρω λεπτομέρειες.

GTA V Characters Game Informer Cover

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο Los Santos και η Rockstar υπόσχεται ότι ο κόσμος του GTA V είναι μεγαλύτερος συνολικά από τα Red Dead Redemption, GTA: San Andreas και GTA IV μαζί. Τώρα μπορούμε να περιμένουμε το νέο trailer!

[via Pocket-Lint]

 

Loading