Κάλεσε ταξί στο Λονδίνο μέσω του Android σου

Όσοι έχουν ζήσει ή έστω έχουν επισκεφτεί το Λονδίνο, σίγουρα θα γνωρίζουν ότι το να βρει κανείς ταξί δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση (τουλάχιστον όσο εύκολη φαίνεται στις ταινίες)...

Για το λόγο αυτό, έρχεται μια ολοκαίνουρια υπηρεσία -που ξεκίνησε από μια ομάδα ταξιτζήδων της πόλης- που υπόσχεται να κάνει την όλη διαδικασία πολύ πιο απλή, τουλάχιστον για τους χρήστες συσκευών Android!

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Hailo και κυκλοφορεί σήμερα στο Android Market. Μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί πολύ εύκολα να καλέσει ταξί γλιτώνοντας από κάθε ταλαιπωρία. Κάνοντας χρήση του GPS, εντοπίζεται η τοποθεσία του χρήστη και κάθε ελεύθερος ταξιτζής που βρίσκεται κοντά του αναλαμβάνει το δρομολόγιο.

Μεταξύ άλλων, ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να βλέπει το όνομα του ταξιτζή, την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος αλλά και πόσο μακριά βρίσκεται. Επιπλέον, σε περίπτωση που ξεμείνει από λεφτά, μπορεί να πληρώσει μέσω της πιστωτικής του κάρτας. Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 2.000 οδηγοί ταξί συνεργάζονται με την υπηρεσία!

[πηγή independent]
Loading