Halo 4: Παγκόσμιος διαγωνισμός με μεγάλο έπαθλο το Ford F-150 SVT Raptor V8!

Αν θεωρείτε ότι είστε καλοί στο Halo 4 τότε έχετε έναν πολύ καλό λόγο να το αποδείξετε, καθώς η Microsoft ανακοίνωσε τον παγκόσμιο διαγωνισμό Halo Infinity Challenge με δωρεάν συμμετοχή και δυνατότητα να κερδίσετε ένα από τα 2800 δώρα.

Halo 4 Infinity Challenge

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε δύο τουρνουά που θα "τρέχουν" ταυτόχρονα, το War Games (deathmatch) για συλλογή πόντων ανάλογα με το πόσους σκοτώνει ο gamer, και το Spartan Ops (co-op) που δίνει πόντους σε όλη την ομάδα ανάλογα με τις αποστολές που ολοκληρώνει.

Αμφότεροι ξεκινούν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2013 και τα αποτελέσματα θα αναρτώνται σε παγκόσμιο βαθμολογικό πίνακα. Στις 12 Ιανουαρίου 2013, οι παίκτες θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τους πόντους που συγκέντρωσαν και θα συνεχίσουν σε τρία τελικά διαφορετικά τουρνουά:

  • Tier 1: Συμμετοχή από το 10% των παικτών με υψηλότερο σκορ
  • Tier 2: Συμμετοχή του αμέσως επόμενου 30% των παικτών με υψηλότερο σκορ
  • Tier 3: Συμμετοχή του υπόλοιπου 60% των παικτών

Στα τρία τελικά πρωταθλήματα το σκορ θα μηδενιστεί και οι παίκτες θα ξεκινήσουν από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση τους στις 19 Ιανουαρίου 2013.

Halo 4 Raptor

Τα μεγάλο δώρο για το Tier 1 του War Games είναι το Ford F-150 SVT Raptor V8 2013 που βλέπετε στη φωτογραφία και είναι σχεδιασμένο από την 343 Industries (τα καύσιμα δεν περιλαμβάνονται...), ενώ για το Spartan Ops είναι μια δίλεπτη εμφάνιση του παίκτη στο Halo 5.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Loading