Halo: The Master Chief Collection, με όλα τα προηγούμενα επεισόδια και πρόσβαση στη beta του Halo 5 [E3 2014]

Hero_Halo5

Αν και περιμέναμε κάτι περισσότερο για το Halo 5: Guardians, η Microsoft αρκέστηκε να αναφέρει στην E3 2014 ότι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο την έκδοση Halo: The Master Chief Collection, η οποία θα περιλαμβάνει τα 4 προηγούμενα επεισόδια της δημοφιλέστατης σειράς βελτιστοποιημένα για το Xbox One και θα προσφέρει εγγυημένο εισιτήριο για την beta έκδοση του Halo 5: Guardians που θα κυκλοφορήσει το 2015.

Το πακέτο θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για το Xbox One και περιλαμβάνει τα Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 και Halo 4 (όλους τους χάρτες multiplayer, όλα τα gaming modes). Όλα τα επεισόδια θα τρέχουν σε ανάλυση 1080p/60fps, θα λειτουργούν ξεχωριστοί servers αποκλειστικά για τα multiplayer modes και τα cinematics έχουν σχεδιαστεί εκ νέου με σημερινή τεχνολογία. Παράλληλα, οι gamers θα μπορούν να επιλέγουν τα παλιά γραφικά με το πάτημα ενός κουμπιού!

Τέλος, θα κυκλοφορήσει και η εβδομαδιαία τηλεοπτική σειρά Halo Nightfall σε παραγωγή Ridley Scott και σκηνοθεσία Sergio Mimica-Gezzen, η οποία ωστόσο δεν πρέπει να συγχέεται με την τηλεοπτική σειρά Halo που ετοιμάζει ο Steven Spielberg.

Ένα καλό πακετάκι για όσους θέλουν να ξαναζήσουν τη μαγεία των προηγούμενων επεισοδίων προτού μπούμε στην εποχή του Halo 5: Guardians.

Loading