Hangouts Meet και Hangouts Chat: Οι νέες υπηρεσίες για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Η Google είχε προαναγγείλει ότι η υπηρεσία Hangouts θα απευθύνεται στο εξής σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, γι' αυτό έχει λανσάρει εδώ και μερικούς μήνες τα Google Allo και Google Duo για τους καθημερινούς χρήστες. Τώρα, έφτασε ο καιρός να δούμε τις επαγγελματικές εκδόσεις των δύο υπηρεσιών, οι οποίες ονομάζονται Hangouts Meet και Hangouts Chat και έρχονται με νέο περιβάλλον χρήσης για να ανταγωνιστούν επαγγελματικές λύσεις τύπου Slack.

Η υπηρεσία Hangouts Meet δοκιμάζεται εδώ και μερικές εβδομάδες από επιλεγμένες εταιρείες, όπως η Braintree, η οποία αναφέρει ότι πρόκειται για το κορυφαίο σύστημα video-τηλεδιασκέψεων που έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα. Η υπηρεσία είναι ενσωματωμένη στη G Suite Enterprise και για κάθε meeting δημιουργείται ένας ξεχωριστός τηλεφωνικός αριθμός που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μέλη της ομάδας για επικοινωνία χωρίς να χρειάζεται σύνδεση σε πρόγραμμα data ή σε δίκτυο WiFi.

Σε ό,τι αφορά το Hangouts Chat, πρόκειται για μια πιο "χαλαρή" υπηρεσία messaging για απευθείας επικοινωνία μεταξύ των μελών της ομάδας σε ξεχωριστά εικονικά δωμάτια για κάθε project και με δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με το Google Drive και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες για εύκολη συνεργασία μεταξύ τους.

 

 

[Google]

Loading