Προσεχώς δωρεάν υπηρεσία messaging στο Android(;)

 android

Φήμες θέλουν τη Google να σχεδιάζει να αντικαταστήσει τα SMS του Android με μια νέα διαφοροποιημένη έκδοση των Hangouts, κάτι σαν το αντίστοιχο iMessage του iOS  για συσκευές Android.

Φυσικά, βασική προϋπόθεση για την αποστολή και λήψη των δωρεάν μηνυμάτων θα είναι αμφότερες οι δύο συσκευές να υποστηρίζουν τα Hangouts. Κατά τα άλλα, με τη νέα υπηρεσία μηνύματων ο χρήστης θα μπορεί να αποστέλει τόσο μηνύματα κειμένου, όσο και φωτογραφίες και video.

Τέλος, οι φήμες θέλουν την εταιρεία να αναπτύσσει και δύο νέα προϊόντα με κωδικές ονομασίες Nexus Leep και Shining που θα σχετίζονται με την αυτοματοποίηση του σπιτιού (π.χ. διακόπτες για φώτα χειριζόμενοι από το smartphone του χρήστη).

[via]

This entry was posted in Android, Google, Mobiles and tagged . Bookmark the permalink.
  • Pingback: Προσεχώς δωρεάν υπηρεσία messaging στο Android(;)()

  • Κάτι δεν κατάλαβα;; ή μας δουλεύουν για τα καλά;;
    Προσπαθεί δλδ. η Google να δημιουργήσει με το Hangout, μία εφαρμογή, υποσύνολο του Viber (και όχι μόνο);
    Μου φαίνεται ότι η Google, αρχίζει και Microsoftίζει σιγά-σιγά!

  • Vasilis Prantzos

    To Hangouts ΗΔΗ υπάρχει και προφανώς αν το έχουν και οι δύο συσκευές εγκατεστημένο θα επικοινωνούν με δωρεάν μηνύματα… Αυτό που (εδώ και καιρό) λένε να κάνουν (το αντίστοιχο του iMessage) είναι ότι να μπορεί το Hangouts να διαχειρίζεται τα SMS, δηλαδή ΑΝ ο άλλος ΔΕΝ είναι Online θα στέλνει SMS αντί δωρεάν μηνύματος μέσω ίντερνετ (Ίσως και να μη χρειάζεται ο παραλήπτης να έχει εγκατεστημένο το Hangouts καν, και να λάβει το sms με την εφαρμογή της αρεσκείας του).. @djstelios:disqus αυτό το σχόλιο για το Viber είναι σοβαρό;;; Η Google είχε το Google Talk (το παλιό Hangouts) πολύ πριν και το Viber και το WhatsApp και εγώ δεν ξέρω τι άλλο..Και καλά κάνει και προσφέρει δικιά της λύση! Όπως υπάρχει προεγκατεστημένο app για sms (συνήθως ονομάζεται Messages, βγάζει και η Google το δικό της…) Αν δεν αρέσει σε κάποιον δεν την χρησιμοποιεί!! Επίσης το Viber δεν διαχειρίζεται SMS (προς το παρόν τουλάχιστον). Μόνον το Facebook Messenger προσφέρει αυτή τη δυνατότητα…