HD spy camera σε σχήμα ...διακόπτη!

Έχετε υποψίες ότι ο/η σύζυγος σας σας απατάει και μάλιστα στο ίδιο σας το σπίτι; Μήπως θέλετε να ρίχνετε μια ματιά στη νταντά των παιδιών την ώρα που λείπετε; Αν ναι, η Chinavasion έχει, μάλλον, την ιδανική spy camera για σας!

Σε σχήμα διακόπτη, είναι ικανή να ξεγελάσει ακόμα και τους πιο παρατηρητικούς, ανάβοντας μάλιστα το φως στην πραματικότητα. Ακόμα, όμως, και αν κάποιος δεν πιέσει το διακόπτη, η κάμερα είναι ικανή να καταγράψει, αφού ενεργοποιείται με ανίχνευση κίνησης!

Καταγράφει βίντεο σε ανάλυση 320 x 240, ενώ τραβάει ακόμα και φωτογραφίες σε ανάλυση 1280 x 960. Το υλικό αποθηκεύεται σε μια κάρτα microSD και στη συνέχεια μπορεί να μεταφερθεί στον υπολογιστή μέσω USB.

Επιπλέον, η κάμερα διαθέτει υποδοχή για κάρτα SIM, προκειμένου να λαμβάνετε μήνυμα SMS όταν κάποιος εισέρχεται στο δωμάτιο που θέλετε να παρακολουθήσετε ή ακόμα και MMS με τη φωτογραφία του προσώπου του!

Τέλος, μπορείτε να ενεργοποιείτε κα να απενεργοποιείτε την κάμερα μέσω του smartphone σας, ενώ δουλεύει με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Αν επιθυμείτε να προμηθευτείτε τη θαυματουργή κάμερα μπορείτε να το κάνετε από εδώ στην τιμή των €56.23!

Loading