Φυγάς προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία σαν να παίζει το Grand Theft Auto! Δείτε το video

gta_v_getaway

Όσο ρεαλιστικά και αν έχουν γίνει τα γραφικά του Grand Theft Auto, το gameplay δύσκολα θα μπορούσε να πλησιάσει στην πραγματικότητα (δεν μιλάμε για το ενδεχόμενο να κουβαλάς μαζί σου όλα αυτά που έχει ο πρωταγωνιστής, ούτε φυσικά να σκοτώνεις όποιον βρίσκεις μπροστά σου με τέτοια ευκολία). Παρόλα αυτά, βρέθηκε κάποιος που νόμιζε ότι οι πρακτικές ενός video game μπορούν να εφαρμοστούν και στην πραγματική ζωή, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον τρόπο οδήγησης ή για το πως μπορεί να ξεγελάσει κάποιος την αστυνομία σε ενδεχόμενο καταδίωξης.

Μπορούμε πράγματι να σηκώσουμε όλα αυτά που κουβαλούν οι χαρακτήρες των video games; [Video]

Τι έκανε ο τύπος; Εφάρμοσε κάθε τακτική του GTA προσπαθώντας να ξεφύγει από την αστυνομία, η οποία κατάφερε να τον σταματήσει μετά από 2 ώρες. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, αλλάζει αυτοκίνητα σταματώντας το δικό του απότομα μπροστά τους και πετώντας τους οδηγούς έξω, οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με μεγάλη ταχύτητα, βγαίνει εκτός δρόμου, τρακάρει άλλα οχήματα σε διασταυρώσεις ή τους σπρώχνει με δύναμη για να περάσει! Το μόνο που δεν έκανε ήταν να περάσει από βαφείο-φανοποιείο….

Το Grand Theft Auto στην πραγματική ζωή [Video]

Από ό,τι μαθαίνουμε ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας σοβαρός τραυματισμός για όσους εμπλέχτηκαν στην καταδίωξη.

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+

This entry was posted in Featured, Misc and tagged . Bookmark the permalink.
 • andy pana

  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

 • KRISTOFER

  Δικαιούται τουλάχιστον ένα PS4 με το τελευταίο GTA στη φυλακή!

 • sokin

  Υπολογίζω 2 με 3 αστεράκια το πολύ…
  Cheatακι για την αστυνομία δεν είχε? τι νουμπάς…

 • Gravedigger

  Καλά η άλλη βλέπει έναν τύπο να την τρακάρει και σταματάει και περιμένει με ξεκλείδωτες τις πόρτες?

 • Prof.

  Από ότι φαίνεται κανένας δεν θεωρεί σημαντικό να έχει κλειδωμένες τις πόρτες όταν οδηγεί. Φυσικό, ζούμε σε μια αγγελική κοινωνία…

 • Dimitris Moumoglou

  ο τυπάς με το πρώτο τζιπάκι, δεν μπόρεσε να αντισταθεί? δεν βγήκε καν από το αμάξι να ζητήσει εξηγήσεις? ασφάλειες δεν κλειδώνουμε στο ‘μέρικα? Τι μπουμπούνες είναι αυτοί ρε, χαχα, Φεέ μου!

 • Ολοι το παίζετε εξυπνάκιδες εδώ πέρα…Λες και άμα τύχαινε σε εσάς εκείνη τη στιγμή θα αντιδρούσατε με υποδειγματική ψυχραιμία, σαν να καθόσασταν στην καρέκλα πίσω από την οθόνη του υπολογιστή…