Προσφορά για το Heroes of the Storm από Blizzard και Kaspersky Lab

Heroes-of-the-Storm

Αυτό το καλοκαίρι, οι gamers μπορούν να επωφεληθούν από μια ειδική προσφορά της Kaspersky Lab και της Blizzard Entertainment. Όσοι αγοράσουν το Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 ή το Kaspersky Total Security – Multi-Device (από καταστήματα λιανικής ή online) θα λάβουν κι ένα ειδικό δώρο: «επικό», in-game περιεχόμενο για το παιχνίδι Heroes of the Storm της Blizzard Entertainment και συγκεκριμένα τον playable χαρακτήρα “Hero Muradin Bronze beard” και το skin “Magni Muradin”.

Το Heroes of the Storm είναι ένα δωρεάν online ομαδικό παιχνίδι μάχης, με πρωταγωνιστές διάφορους εξαιρετικά δημοφιλείς χαρακτήρες παιχνιδιών της Blizzard. Ομάδες ηρώων και κακών από τo «σύμπαν» της Blizzard και παιχνίδια όπως το Warcraft, το StarCraft και το Diablo, εισβάλουν στο Nexus και συμμετέχουν σε ένα «χάος» που εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, σε διάφορα πεδία μάχης, με εξελίξεις που επηρεάζουν τις στρατηγικές των παικτών και αλλάζουν συνεχώς τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι.

Οι gamers που θα αγοράσουν τα προϊόντα ασφαλείας της Kaspersky Lab μπορούν να επωφεληθούν από την κορυφαία προστασία απέναντι σε όλους τους τύπους των σύγχρονων ψηφιακών απειλών που μπορεί να συναντήσουν καθημερινά. Το ψηφιακό έγκλημα δεν έχει πλέον στόχο αποκλειστικά την κλοπή κωδικών πρόσβασης για τραπεζικούς λογαριασμούς ή την αποστολή ενοχλητικών spam μηνυμάτων. Οι ψηφιακές απειλές είναι ένα σοβαρό θέμα και για τους games. Η Kaspersky Lab διαθέτει σήμερα αρχεία για πάνω από 4.000.000 διαφορετικά κακόβουλα προγράμματα, τα οποία στοχεύουν ειδικά τους games. Γι’ αυτό, είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για τους gamers να φροντίσουν για την ασφάλεια τους ενάντια σε πιθανές απειλές.

Όπως δήλωσε ο Peter Aleshkin, Consumer Marketing Group Manager της Kaspersky Lab για την Περιοχή των Αναδυόμενων Αγορών,

“Ξέρουμε τι χρειάζονται και οι gamers και έχουμε λάβει υπόψη τις ανάγκες τους στο Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 και το Kaspersky Total Security – Multi-Device. Οι λύσεις μας διαθέτουν την ειδική λειτουργία ‘Game Mode’ που, όταν ενεργοποιείται, λειτουργεί με ελάχιστη παρεμβολή ή επιρροή στους πόρους του συστήματος και απενεργοποιεί τις ειδοποιήσεις, αμέσως μόλις γίνει η εκκίνηση του παιχνιδιού”

Η ειδική προσφορά για το Heroes of the Storm ισχύει μέχρι τον Αύγουστο για την Ελλάδα, την Τουρκία, τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, καθώς και για τη Λευκορωσία, την Ουκρανία και τη Μολδαβία.

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.kaspersky.gr/category/for-home#tab=prod-4.

 

This entry was posted in Blizzard, Gaming, Misc and tagged , . Bookmark the permalink.
 • Alex

  Αν μπαίνατε στον κόπο να κάνετε και μια μετάφραση της προκοπής καλά θα ήταν. Κάνετε που κάνετε την διαφήμιση.

 • ChrisElp

  Τα παράπονα σας στην εταιρεία που στέλνει τα Δελτία Τύπου.

 • CoachTroll

  Δεκτό,αλλά μια μικρή διόρθωση από εσάς δεν θα έβλαπτε κανέναν.εκτός αν οι εταιρίες σας απαγορεύουν να αλλάζετε τα δελτία τύπου.

 • Alex

  Καθόλου δεκτό. Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να συναναστρέφομαι με τον μεσάζοντα, δική σας είναι. Όταν καταναλώσω χαλασμένο γάλα δεν θα πάρω εγώ τον αγρότη να παραπονεθώ για την αγελάδα του, αλλά την εταιρία συσκευασίας και διανομής.

  Με το θράσος των “κατά τύπω” δημοσιογράφων έχει παραγίνει το κακό και πρέπει κάποια πράγματα να συλλαβίζονται.