Hitch.me: Ιστοσελίδα γνωριμιών για επαγγελματίες του LinkedIn [Video]

Όσοι από εσάς έχετε επισκεφτεί ιστοσελίδες ...γνωριμιών, σίγουρα θα έχετε αντιληφθεί ότι δεν είναι και ο πλέον ασφαλής τρόπος για να βγει κανείς ραντεβού, αφού η ανωνυμία εγκυμονεί συχνά πολλούς κινδύνους.

Μια νέα ιστοσελίδα ονόματι Hitch.me έρχεται να δώσει νέα πνοή στις διαδικτυακές γνωριμίες, "παντρεύοντας" στην ουσία τον κόσμο του online dating με αυτό των επαγγελματικών. Έτσι, αν είσαι επαγγελματίας και χρήστης της πλατφόρμας LinkedIn και πέρα από τη σκληρή δουλειά επιθυμείς να γνωρίσεις ένα νέο σύντροφο, το Hitch.me είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις!

Η νέα ιστοσελίδα γνωριμιών σου δίνει τη δυνατότητα να πειηγηθείς ανάμεσα σε εκατοντάδες προφίλ έταιρων μοναχικών επαγγελματιών μέχρι να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει. Στη συνέχεια μπορείς να στείλεις χαμογελάκια (χωρίς καθόλου κείμενο), σύντομα μηνύματα (μέχρι 250 χαρακτήρες) ή ολόκληρες παρουσιάσεις (με ιδιωτικές φωτογραφίες και video).

Τέλος, το Hitch.me αναλαμβάνει και ρόλο "προξενήτρας", εμφανίζοντάς σου προτεινόμενους χρήστες που θεωρεί ότι σου ταιριάζουν βάσει του προσωπικού και επαγγελματικού σου προφίλ.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις τη νέα ιστοσελίδα μπορείς να το κάνεις από εδώ.


Hitch.me. Get Hitched with a Professional

Loading