Μεγάλα studios του Hollywood κατεβάζουν ταινίες από torrents!

Εκατομμύρια χρήστες του Internet κατεβάζουν πειρατικά ταινίες, μουσική, τραγούδια, προγράμματα και άλλο περιεχόμενο από torrents.

Έκπληξη όμως προκαλεί το γεγονός ότι στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνονται και εργαζόμενοι στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά studios του Hollywood όπως είναι τα Paramount Pictures, Warner Bros., Walt Disney, Sony Pictures και 20th Century Fox την ίδια στιγμή που η πειρατεία στοιχίζει στα τελευταία αρκετά εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο!

Στη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη προχώρησε η TorrentFreak σε συνεργασία με την εταιρία Scaneye που καταγράφει την κίνηση στο BitTorrent. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις IPs των προαναφερθέντων studios καθώς και τις …προτιμήσεις των εργαζομένων τους:

Paramount

Warner Bros

Sony Pictures

20th Century Fox

Walt Disney

[via TorrentFreak]

This entry was posted in Internet, Misc and tagged . Bookmark the permalink.
  • Kun

    Συγνώμη αλλά οι εργαζόμενοι δεν νομίζω ότι αντιπροσωπεύουν ή ότι είναι υποχρεωμένοι να υποστηρίζουν την πολιτική της εκάστοτε εταιρίας, που είναι ενάντια σε κάτι που την κάνει να χάνει κάμποσα δις κάθε χρόνο. Οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν τον στάνταρ μισθό τους κάθε μήνα. Τώρα αν είναι μέσα στους κανόνες της κάθε εταιρίας να μην κατεβάζουν Torrent και το έκαναν είναι μια άλλη υπόθεση.
    Αλλά και στελέχη να το έκαναν υπάρχει ένα παλιό ρητό Keep your friends close and your enemies closer… Δεν υποστηρίζω κάποια πλευρά απλά δεν βλέπω το νόημα του άρθρου.

  • Pingback: Το FBI κατεβάζει πειρατικά ταινίες και τηλεοπτικές σειρές!()