Hometalk, social network με προτάσεις και ιδέες για το σπίτι

Πέρα από τα Facebook και Twitter που λίγο πολύ τα γνωρίζουν όλοι, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δεκάδες ή και εκατοντάδες μικρότερα κοινωνικά δίκτυα που τις περισσότερες φορές απευθύνονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών.

Ένα από αυτά είναι και το Hometalk, ένα social network για όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύπτουν έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση και τη βελτίωση του σπιτιού τους, καλύπτοντας καθετί που σχετίζεται με το σπίτι, από κρεβατοκάμαρες και μπάνια μέχρι παράθυρα και κλιματιστικά.

Το Hometalk φέρνει κοντά επαγγελματίες διακοσμητές και απλούς ανθρώπους παρέχοντας οδηγούς DIY (Κάντο μόνος σου), χρήσιμα tips και λειτουργία chat για τυχόν απορίες και θέματα που μπορεί να προκύψουν.

Σε ένα απλό και εύχρηστο περιβάλλον, μπορείτε να δημοσιεύσετε φωτογραφίες από τα projects σας, να τα αναρτήσετε στα Facebook, Twitter και StumbleUpon, να δείτε τα posts των φίλων σας και να κάνετε Save ή Like. Επιπλέον, στο πάνω μέρος της Αρχικής Σελίδας με έντονα κόκκινα γράμματα υπάρχει η επιλογή 'Ask' για περισσότερες διευκρινήσεις και συμβουλές.

Όσοι ενδιαφέρεστε θα βρείτε το Hometalk εδώ.

Loading