Πως να απολαύσετε τις υπηρεσίες Hulu, Netflix και Pandora από οποιαδήποτε χώρα!

Κατά καιρούς θα έχετε ακούσει για τις υπηρεσίες Hulu, Netflix, Rdio, Pandora, Spotify κ.ά, με υλικό από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, ραδιοφωνικούς σταθμούς, ταινίες κλπ., αλλά δυστυχώς είναι διαθέσιμες μόνο σε ορισμένες χώρες (οι περισσότερες μόνο ΗΠΑ).

Hulu American Dad Techgear.gr

Αν επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες τους, θα δείτε το κλασικό μήνυμα ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμες και σε άλλες χώρες, αλλά τι γίνεται αν θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε από τώρα;

Η πιο εύκολη λύση έρχεται από τη Media Hint, η οποία έχει κυκλοφορήσει ένα add-on για Firefox και ένα Chrome extension που σας επιτρέπει να εισέλθετε κανονικά στις ιστοσελίδες των Hulu, Netflix, Rdio και Pandora.

Μόλις πριν από λίγο δοκίμασα το Chrome extension και παρακολούθησα κανονικά ένα επεισόδιο της σειράς American Dad στο Hulu.com, ενώ μου επετράπη κανονικά η είσοδος στο Netflix.com και άκουσα ραδιόφωνο στο Pandora.com. Μοναδική εξαίρεση το Rdio.com, το οποίο δεν λειτουργεί.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε μέχρι πότε θα αφήσουν ανοικτή αυτή την "τρύπα", αλλά αν θέλετε να το δοκιμάσετε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα MediaHint.com, πατήστε "Start Using" και ακολουθήστε τις οδηγίες!

[via TNW]

Loading