HP

H HP αλλάζει λογότυπο και επαναπροσδιορίζεται [Video]

Τα τελευταία χρόνια η HP έχει βάλει στόχο να επαναπροσδιορίσει την εικόνα της στην αγορά, έχοντας  προσλάβει, μάλιστα, για το σκοπό αυτό την εξειδικευμένη σε θέματα branding εταιρεία, Moving Brands.

Οι αλλαγές που έχει να προτείνει η Moving Brands αφορούν κυρίως το λογότυπο, αν και όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στην παρακάτω εικόνα, ίσως είναι λίγο πιο προχωρημένες από όσο θα περίμενε η HP:

Το προτεινόμενο λογότυπο είναι σαφώς πιο αφηρημένο και μοντέρνο από το τρέχον, με όλα τα στρογγυλεμένα μέρη των γραμμάτων (h και p) να απουσιάζουν. Θυμίζοντας αρκετά το παραδοσιακό λογότυπο της εταιρείας, ο σύγχρονος σχεδιασμός του έχει στόχο να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην εταιρεία για να προσαρμοστεί στη σύγχρονη εποχή και να μπει δυναμικά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.

Βέβαια, η φετινή χρονιά δεν ήταν και η πιο εύκολη για την HP, με το λειτουργικό σύστημα WebOS στο οποίο είχε επενδύσει τόσα πολλά να μην πηγαίνει κατ' ευχήν και τελικά να καταλήγει open source. Συνεπώς, θα λέγαμε ότι δεν είναι και η πλέον κατάλληλη ώρα για τέτοιου είδους ριζικές αλλαγές, που αν μη τι άλλο αποτελούν και ένα σημαντικότατο ρίσκο.


HP Magnetic North


HP Journey

[πηγή techcrunch]
Loading